Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

Magazin Web Pandortex

20160129 pandortex

La inceputul anului am vazut o reteta unde avea nevoie de cuburi de gheata. Ceea ce mi s-a parut interesant e ca acele cuburi de gheata erau in forma de inimioara. Respectiva persoana avea forme de gheata de silicon. Cu aceasta idee in minte am inceput sa caut un site sa ca aflu pretul formelor de silicon.

Intamplarea a fost sa descoper site-ul Pandortex.ro si de la acele forme de silicon am vazut foarte multe multe minunatii. In viata totul ti se intampla cu un motiv. Ieri, inainte de examen cu 2 ore, am fost la curier sa imi ridic produsele alese cu mare drag de mine. Am fost foarte incantata cand le-am vazut si abia astept ca maine sa testez doua dintre ele . Eu nu stau foarte bine cu rabdarea, asa ca va spun eu de acum care vor fi primele produse care vor avea parte de atentia mea si a mamei. Da. Mama mea si cu mine abia asteptam sa gatim. Banuiesc ca deja va ganditi la prosopul de bucătărie textil si foarfeca pentru mirodenii. 

Azi, dis de dimineata, vorbeam cu mama despre aceasta foarfeca. Stiu ca si ea abia asteapta sa o foloseasca. Vazand-o framantata de curiozitate, mi-am adus aminte de o veche expresie ce o stiu de la bunica mea: ce se naste din pisica, soareci mananca nu ? Imi place starea pe care o am acum, cand ma gandesc la aceste produse. Este foarte motivanta. Sper sa revin cu articolul despre aceste produse cu o stare cel putin egala cu cea de acum.  I hope so .. 

Ad


 3128,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

2 comentarii

  • Dannielle postat de Dannielle Vineri, 26 Octombrie 2018 08:36

  • Kim postat de Kim Marți, 18 Septembrie 2018 02:15