AnaVasilescu.ro - Variety

Cand si cum oferi obiectele promotionale

20180816 Promotional Products

Hai sa afli raspunsul la cateva intrebari legate de obiectele promotionale si de cum poti sa le folosesti cat mai eficient in favoarea companiei tale!
1. Care sunt cele mai utilizate materiale promotionale?

Este important ca materialele promotionale pe care le alegi pentru a-ti reprezenta firma sa fie utile. Oamenii apreciaza foarte mult daca primesc obiecte promotionale pe care le pot folosi si care ii ajuta in activitatile de zi cu zi.

Printre cele mai utilizate si mai iubite produse promotionale se numara: pixurile, canile, stick-urile USB, tricourile, accesorile pentru birou, agendele sau rucsacurile.

Dintre aceste produse, canile sunt cele pe care oamenii le pastreaza de obicei un timp mai indelungat, deoarece sunt foarte utile si rezistente. Oferind un cadou util clientului tau, ii demonstrezi ca iti pasa de activitatile lui zilnice, nu numai de actiunea pe care o face atunci cand comanda un produs de pe site-ul tau.
2. Cand putem sa folosim materialele promotionale?

Materialele promotionale sunt cele mai utile atunci cand te pregatesti sa lansezi un produs nou si trebuie sa il faci cunoscut in randul clientilor deja existenti si sa il prezinti posibililor clienti noi. Obiectele promotionale sunt cea mai buna modalitate de a promova un produs nou lansat si de a te asigura ca oamenii retin numele firmei tale.
3. Ce materiale promotionale putem sa folosim in functie de sezon?

O campanie de promovare de succes trebuie sa aiba ca rezultat mentinerea brand-ului in permanenta in atentia consumatorilor. De aceea trebuie sa iti adaptezi oferta de materiale promotionale in functie de sezon.

Primavara poti profita de cele doua ocazii, 1 si 8 martie, pentru a face cadou produse promotionale originale femeilor din compania ta sau clientelor tale. Foarte potrivite sunt produsele de infumusetare, prosoapele, halatele, accesorii pentru birou sau accesorii sportive.

Vara, cele mai utile obiecte promotionale sunt cele pe care le pot folosi in concedii. Astfel, mingile si umbrelele de plaja, lazile sau pungile frigorifice, ochelarii de soare sau slapii sunt cele mai iubite cadouri promotionale.

Toamna, trebuie sa ii ajuti pe oameni sa se pregateasca de vremea mohorata si racoroasa care urmeaza. Foarte utile sunt umbrelele, pelerinele de ploaie, termosurile, sepcile sau husele impermeabile.

Iarna, este un sezon excelent pentru a face cadouri. Cu ocazia sarbatorilor de Craciun si de Anul Nou, poti oferi obiecte promotionale precum: decoratiuni pentru brad, fulare, manusi, calendare sau raclete pentru indepartarea ghetii de pe masina.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 823,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu