AnaVasilescu.ro - Variety

Alegerea ideala pentru luna de miere - Maldive

 20170325 Maldive

Revederile de liceu sunt minunate, de fiecare data amintirile te revasesc si de fiecare data se intampla sa iti povesteasca un coleg un episod din aceeea perioada de care tu nu iti aduci aminte. Ai vrea sa ii spui ca inventeazam, dar daca chiar nu iti mai aduci aminte de acel lucru. Revederile sunt frumoase si intalnirea cu acei colegi iti aduce aminte ca alaturi de ei te-ai format, alaturi de ei ai ras sau ai plans. Mi-ar fi placut ca la ultima revedere sa imi revad cati mai multi colegi, dar dim pacate nu ne-am strans decat foarte putini.

Dupa terminarea liceului drumurile noastre s-au separat. O data cu aceasta revedere am descoperit ca majoritatea colegelor mele merg la aceeasi cosmeticiana ca si mine. Gnadul meu a zburat la ultima programare pe care o avusesem la ea. Tocmai se intorsese din vacanta si era extrem de relaxata si imi transmitea si mie starea asta. Cum toate eram extrem de incantate de munca ei si cum toate o consideram prietena noastra, am inceput sa vorbim de aceasta vacanta pe care o avusese. In tara abia erau temperaturi care abia depaseau 0 grade Celsius, iar ea ne incanta privirile cu imagini superbe, cu costume de baie mirifice, cu tot ce iti puteai dorii.

Unul dintre colegi abia se casatorise si auzindu-ne vorbind, ne-a intrebat unde este acel loc, pare a fi un loc ideal pentru luna de miere. In Maldive i-am spus noi in cor. Vacanta Maldive a spus cu o voce moale si imediat l-am vazut cum gandul lui contempla catre aceasta destinatie. Acelasi lucru il facusem si eu cand Izabel imi povestea despre vacanta ei.

M-am bucurat cand l-am auzit pe Mihai ca vrea sa isi duca sotia intr-un astfel de loc. O vacanta in Maldive la inceput de casnicie, ce poate sa fie mai frumos decat asta ?

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1533,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu