AnaVasilescu.ro - Variety

Tu ai auzit de cursele de autocar Romania – Germania de la David Trans ?

 20170323 transport cu autocarul

De curand m-am intors din Germania. Am lucrat acolo cativa ani, insa a sosit momentul sa revin in tara mea. Sper ca definitiv. Dar, cine stie cum vor evolua lucrurile.
In ultima perioada, am facut des drumuri Romania – Germania si invers. Drumurile mele au fost linistite si placute datorita celor de la https://david-trans.ro/. David Trans este o companie de transport persoane care efectueaza curse de autocar Romania – Germania si nu numai.

Inainte calatoream cu o alta firma de transport, insa la un moment dat nu mi-a mai placut. Soferii erau neatenti, autocarele nu erau confortabile, etc. M-am gandit sa fac o schimbare, daca tot dau un ban si sa caut o companie mai serioasa care face curse de autocar Romania – Germania. Un prieten mi-a recomandat David Trans. Avea si el multe drumuri facute in Germania si inapoi, insa a spus ca cel mai bine a fost de departe cu David Trans.
Astfel am ajuns sa calatorsc si eu cu un autocar Romania – Germania de la David Trans.
Cred ca am facut cea mai buna alegere. Printre avantajele pe care le are orice persoana care alege o cursa de autocar Romania – Germania se numara:
• Profesionalismul soferilor
Pentru oricine e important sa ajunga cu bine la destinatie. Daca si tu vrei sa ajungi cu bine la destinatie trebuie sa cauti o firma de transport serioasa, cu soferi profesionisti. Soferii de la David Trans au la activ mii de kilometri in Europa. Ei te vor duce la destinatie in siguranta.
• Transport la adresa
Pentru ca oricine isi doreste sa ajunga cat mai aproape de locul in care traieste, cei de la David Trans ofera transport la adresa. Vei ajunge in orasul in care locuiesti, chiar daca locuiesti intr-un oras mai mic in care de obicei nu vin autocarele.
• Preturi avantajoase
Preturile practicate de aceasta firma de transport persoane Romania – Germania sunt preturi de bun simt, preturi pe care ti le vei permite cu siguranta.
Daca si tu vrei sa calatoresti in Germania, ia legatura cu cei de la David Trans. Ei iti vor demonstra faptul ca o calatorie cu un autocar Romania – Germania (https://david-trans.ro/transport-persoane/tari/romania/germania) poate fi extrem de placuta si confortabila.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1573,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu