AnaVasilescu.ro - Variety

Invata sa conduci cu instrumente HR

 20170320 ResurseDeTraining

Atunci cand lucrezi intr-o institutie mare este imposibil sa cunosti tot personalul angajat. La acest lucru m-am gandit astati cand am realizat ca in cateva zile voi implini 10 ani de cand sunt acolo. Pot sa spun, in schimb, ca intr-o proportie foarte mare cunosc cel putin o persoana care lucreaza in compartimentul x, serviciul y sau sectie z. Sunt o persoana copilaroasa si sociabila in cea mai mare parte a timpului, dar cum nu exista padure fara uscaturi, nici eu nu sunt perfecta.

Am facut aceasta introducere pentru a va spune ca inainte de a ma angaja unde sunt acum, dorinta mea a fost de a lucra in aceeasi institutie dar pentru serviciul resurse umane. Astazi nu pot sa spun ca regret ca nu m-am angajat acolo, mai mult de atat, am doua colege-prietene foarte bune care lucreaza acolo. De cate ori am ocazia ma duc si le vizitez, stam de vorba ca fetele incat uneori uitam de timp.

Zilele trecute cand am trecut pe la ele vorbeau de instrumente HR. Atunci cand iubesti ceea ce faci, cauti mereu noi kituri de Training. Ele imi stiau povestea, ca am vrut sa fiu colege cu ele si mi-au aratat intrumentele HR despre care vorbeau. La prima vedere cu usurinta puteai sa le confunzi cu niste jocuri cu ajutorul crora iti dezvolti imaginatia. Stiu ca vor mai trece multi ani pana cand institutia va cumpara asa ceva, dar cand esti pasionat de ceea ce faci si vrei o cariera din asa ceva, din cand in cand, merita sa investesti in tine.

Nu ma gandisem niciodata ca poate exista asa ceva, dar acum gandindu-ma la ele, ma gandesc si cat sunt de norocoase ca se pot perfectiona, ca au de unde invata. Imediat cum am terminat serviciul si am ajuns acasa, am deschis site-ul respectiv si le-am studiat pe fiecare in parte. Cel mai mult mi-a atras atentia Invata sa Conduci (e-Learning). Acest curs nu li se adreseaza lor ci in general celor care vor sa evolueze in cariera.

Avantajul de a avea prieteni diversi este acela ca mereu poti afla lucruri diverse si utile.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1408,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu