AnaVasilescu.ro - Variety

Carucioare copii

 09032017 Carucioare

Atunci cand alegeti un carucior pentru copil, trebuie sa tineti cont de anumite aspecte. In magazinele de specialitate, ce comercializeaza exclusiv articole dedicate copiilor, exista o gama foarte variata de carucioare copii, din care puteti sa alegeti modelul dorit. Exista carucioare mai simple, care au o simpla functie, cum ar acele carucioare sport potrivite pentru copii de peste 12 luni sau exista carucioare care se transforma si se ajusteaza in functie de varsta copiilor, trecand de la landou (caruciorul pat, potrivit bebelusilor inca de la nastere si pana la varsta la care incep sa stea singuri in fund), la caruciorul sport, cu spatar ajustabil.

Este o misiune destul de dificila sa alegeti cel mai potrivit tip de carucior pentru copil, deoarece modelele si marcile producatoare sunt atat de multe si de atractive. Exista carucioare ce sunt dotate si cu accesorii suplimentare, atat pentru copii, cat si pentru parinti, carucioare care se strang si se pot transporta usor in masina, etc.
In primul rand trebuie sa tineti cont si de cat de confortabil este un carucior pentru copii, lasand pe planul doi aspectele estetice si tinand cont mai ales de cele prcatice. Carucioarele trebuie sa fie confectionate din materiale naturale, care impiedica transpiratia bebelusului si supraincalzirea pe timpul verii. De asemenea, materialele trebuie sa fie rezistente si sa confere celui mic un suport corespunzator, dar si sa poata fi curatate cu usurinta.
Cele mai populare tipuri de carucioare pare ca sunt asa numitele carucioare 3 in 1, deoarece sunt foarte versatile si se pot efectiv transorma in functie de necesitati si de varsta bebelusului. La unele dintre aceste modele de carucioare landoul, caruciorul ce trebuie folosit in primele 6 luni de viata, este in acelasi timp si scoica auto, adica tine loc de scaun de masina pentru bebelus, iar la altele componenta caruciorului sport se poate folosi pentru transportul cu masina. Toate partile componente ale acestui gen de carucior sunt astfel concepute incat sa sustina corect coloana vertebrala si gatul micutului si se poate monta foarte usor atat pe cadrul caruciorului, cat si in automobil. In general, carucioarele de tip 3 in 1 au sasiu confectionat din materiale rezistente si usoare si se si poate plia. Chiar daca acest gen de carucioare au preturi putin mai ridicate decat cele simple, reprezinta o investitie avantajoasa, deoarece nu va trebui sa cheltuiti ulterior bani, avand un carucior ce poate fi folosit de la nastere si pana la varsta de 2 ani.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1429,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu