AnaVasilescu.ro - Variety

Kendama – un joc pentru toate varstele

 07032017 kendama

Pustii din intreaga lumea sunt innebuniti dupa jocul Kendama ei joaca ori de cate ori au ocazia: in drum spre scoala/magazin/etc., cand ies in parc, cand stau in statia de autobuz si ori de cate ori au ocazia.

Insa, jocul de Kendama nu este doar pentru copii, cum ar crede unii. Sunt si multi adulti care adora sa joace acest joc. Nu exista o limita de varsta pentru a juca Kendama. E foarte posibil sa eviti acest joc crezand ca e foarte simplu. In practica insa, vei vedea ca nu e chiar simplu de jucat.
Jocul Kendama provine din cultura japoneza. Kendama este formata dintr-un corp de lemn si o bila de lemn legata cu o ata. Ceea ce trebuie sa faca jucatorul e sa introduca mingea in diverse orificii ale corpului Kendama. Cu cat Kendama este mai mica, cu atat creste gradul de dificultate. Totodata, in anumite puncte mingea e mai usor de prins decat in altele.
Pasiunea pentru acest joc a dus la organizarea campionatelor de Kendama. Sunt campionate pe tari, campionate europene si chiar mondiale.
Jocul Kendama este benefic deoarece: ajuta la coordonarea miscarii mana-ochi, ajuta la mentinerea echilibrului si relaxeaza.
Cand am vazut prima data o jucarie Kendama puteam sa jur ca niciodata nu ma voi juca un astfel de joc. Insa, mai apoi, intr-o zi, din pura curiozitate mi-am cumparat de la Giftology.ro o jucarie Kendama. Am vrut o jucarie de calitate, cu finisaje bine realizate. Din acest motiv am ales Giftology. De atunci, joc aproape zilnic, mai ales atunci cand vreau sa ma relaxez.
Indiferent de varsta pe care o ai, ar trebui sa incerci o astfel de experienta. La Giftology gasesti jucarii Kendama originale, jucarii care respecta chiar si standardele impuse de competitii, in cazul in care vrei sa ajungi pe culmile succesului jucand acest joc.
Pe piata sunt si jucarii Kendama mai ieftine. Insa, cele foarte ieftine nu sunt finisate cu atentie, nu respecta standardele competitionale si nu sunt originale. Pentru jucarii Kendama de cea mai buna calitate, originale si atent realizate, alege jucariile de la Giftology.ro.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  kendama
 1550,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu