AnaVasilescu.ro - Variety

Cursuri echipamente auto

 28022017 AparatGeometrie

La cursuri am vorbit despre un aparat geometrie roti 3D, un aparat cu ajutorul caruia sa regleaza unghiul de fuga al masinii.

Vom gasi un stand geometrie directie roti 3D in majoritatea service-urilor auto, aceste echipamente fiind indispensabile, dupa parerea mea, oricarui service auto.

 Am inceput in urma cu cateva luni niste cursuri tehnice, legate de aparatele pe care ar trebui sa la detina un service auto, aparate despre care ni se arata cum se folosesc si ce face bineinteles fiecare dintre ele.

Asa cum stiati poate intotdeauna mi-am dorit sa am un service al meu, deoarece am iubit de mic masinile si tot ce tine de ele, insa parintii mei nu au fost de acord cu o scoala tehnica, de meserii, dorindu-si pentru copilul lor ce era mai bun, iar in viziunea lor ce era mai bun pentru mine era facultatea.

Asa am ajuns sa ma inscriu la facultate, insa daca tot am plecat pe drumul acesta m-am gandit sa fac o facultate care va fi si in folosul meu asa ca, iata-ma student la Facultatea de Mecanica, sectia automobile rutiere.

Nu pot sa spun ca nu ma ajuta aceasta facultatea, ba mai mult chiar mi-a ridicat standaredele, deoarece dorinta mea capata radacini mai adanci pe fiecare zi ce trece, asa am descoperit ca unui service ii era necesar sa aiba un inginer.

Insa pasiunea mea pentru masini fiind una foarte mare, eu imi doream sa stiu cat mai multe lucruri despre ele si despre toate echipamentele necesare unui service, asa am ajuns sa ma inscriu la aceste cursuri, unde ni se prezinta toate echipamentele tehnice necesare repararii masinilor, sau verificarii acestora.
Cursurile sunt foarte utile, iar dorinta mea s-a transformat in pasiune, pasiunea de a stii totul si de a avea o solutie intotdeauna pentru orice probleme pe care o are masina.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1416,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu