AnaVasilescu.ro - Variety

Readuceti la viata mobila veche cu autocolante mobila moderne PVC

 23022017 FoliiAutocolante

Pe masura ce trece timpul mobila isi poate schimba aspectul placut de la inceput, se poate uza, se poate zgaria. Protejarea mobilei este posibila totusi cu ajutorul solutiilor speciale de curatare si intretinere, destul de costisitoare.

 

O solutie mai buna pentru a avea mobila care arata exact ca in prima zi si dupa zece ani este aplicarea unui autocolant mobila. Autocolantele pentru mobila se lipesc usor, fara a deteriora lacul sau stratul superior de lemn, se intretin foarte simplu prin stergere, nu necesita ingrijire deosebita, au avantajul ca se pot lipi pe orice fel de piese de mobilier, dimensiunile fiind usor de ajustat in functie de nevoi.

Fiecare model de autocolante pentru mobila poate avea imitatii ale unor esente lemnoase diverse, autocolantul se aplica pe mobila, dulapuri, usi, piese mici mobilier, designul interior obtinut fiind unul excelent de fiecare data.

Avantajele autocolantelor pentru mobila sunt date de simplitatea aplicarii, nu aveti nevoie de ajutorul unui specialist, de rezistenta foarte mare la uzura si la variatii de temperatura si umiditate, de numarul mare de modele si tipuri existente pe piata la preturi foarte bune, dar si de calitatea materialelor din care sunt realizate.

In general un autocolant mobila este din folie PVC, de unde si rezistenta mare si aspectul foarte placut, foliile PVC ofera o mai mare flexibilitate la aplicare, au o elasticitate mare, de unde si aplicarea in doar doua miscari. Autocolantele pentru mobila sunt comercializate la rola, dimensiunile rolelor pot varia, la aplicare se pot decupa dupa necesitati si se lipesc cu adezivi speciali care nu ataca lemnul sau lacul.

Autocolantele se lipesc usor cu adezivi ecologici, mobila rezista mai bine si are aspect placut

Adezivii sunt ecologici, pot fi sub forma de dispersie apoasa pe baza de acrilat, nu au solventi, daca se doreste inlocuirea autocolantului lemnul nu are de suferit, asa ca puteti schimba aspectul locuintei ori de cate ori doriti.

Autocolantele pentru mobila sunt ideale si pentru cei care nu isi permit sa ia mobila noua tot timpul, dar si pentru cei care s-au plictisit de acelasi decor si de mobilier cu niste culori nu atat de placute.

Practic prin lipirea autocolantelor schimbati total „fata” mobilierului, acesta va arata impecabil si va fi mai usor de intretinut, nu veti mai cheltui bani pe substante scumpe de intretinere mobila, cu banii economisiti veti putea cumpara autocolante de calitate pentru tot mobilierul din casa. Mobila va rezista in acest fel mult mai mult timp, zgarieturile nu vor mai fi o problema.

La Davo Pro autocolantele au preturi foarte bune

Puteti cumpara ce modele doriti la cele mai mici preturi si de la Davo Pro, alaturi de adezivul special pentru aplicarea rapida si in siguranta a autocolantelor. Davo Pro are in oferta curenta o gama diversa de autocolante mobila, se pot comanda rapid telefonic sau online, coletele ajung imediat, prin curierat, pentru ca dvs. sa va apucati de treaba si de redecorat locuinta. Daca aveti neclaritati despre produse sau vreti sa stiti cand vor ajunge echipa de specialisti este gata sa va raspunda la orice intrebari, aveti la dispozitie toate informatiile tehnice in pagina produselor, fotografiile de prezentare au rezolutii mari asa ca puteti vedea si detaliile autocolantelor pe care doriti sa le cumparati.

 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2059,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu