AnaVasilescu.ro - Variety

De ce avem nevoie de huse pentru telefon

 17022017 HuseCool

Fiecare husa telefon este facuta pentru a satisface nevoile fiecarui client in parte, dar mai ales pentru a se mula perfect pe telefon. De preferat este ca atunci cand mergeti sa va achizitionati huse de telefon Samsung Galaxy S5 sau orice alt model sa aveti si telefonul la voi. Cu totii stim ca face parte din viata noastra cotidiana acest accesoriu si nu ne imaginam viata fara el. Din pacate, telefonul ne-a facut sa fim mai putin sociali cu cei din jurul nostru si chiar cu prietenii, deoarece cand iesim in oras, nu facem altceva decat sa deschidem telefonul si sa vedem ce au mai postat prietenii nostri virtuali pe paginile de socializare.

Chiar daca telefonul face parte din viata noastra, nu trebuie sa neglijam adevarata lui menire: aceea de a vorbi chiar si in locurile mai putin aglomerate sau retrase. Inainte, la telefoanele vechi si husele erau pe masura. Acestea puteau fi purtate in gat sau in buzunar, insa nu aveau un aspect deloc comercial. De aceea nici nu costau atat de mult ca cele de acum. In cazul in care doriti sa va achizitionati la multe huse iphone 5 pentru telefoane, puteti face comanda pe Internet si puteti avea norocul de a beneficia si de o reducere consistenta. Cei care au afacerile in sange pot scoate din asta profit, adica pot pune la cale o afacere bazata pe vanzarea de huse telefoane. Oricine cauta accesorii pentru telefon cat mai accesibile ca pret, dar si de calitate. Important este sa nu aruncati banii pe orice produs care va face cu ochii, insa a carui calitate lasa de dorit.


O afacere cu prietenii


Orice afacere cere si sacrificii la inceput, asa ca va trebui sa dispuneti de cateva mii de lei pentru a pune pe picioare o mica afacere. In cazul in care nu aveti banii necesari, puteti coopta cativa prieteni cu care sa impartiti profitul. Acest tip de afacere are succes mai ales in randul tinerilor care vand colegilor de scoala sau de facultate huse telefoane sau alte accesorii la preturi cu mult sub pretul pietei. Cu cat comenzile sunt mai mari cu atat si clientii vor fi mai multi. Iar daca afacerea merge, puteti creste putin preturile pe parcurs.


Cu siguranta magazinele isi vor pierde din client daca acestia descopera o varianta mult mai la indemana? Asa ca, de ce sa nu profitati de acest aspect din care toata lumea sa aiba de castigat. Important este sa va multumiti clientii cu materiale de calitate pentru a castiga din ce in ce mai multi. Pretul unei huse poate incepe de la 30 de lei si in functie de tipul de telefon, acesta poate creste. Insa cu siguranta va fi mai ieftin decat intr-un magazin unde pretul chiriilor se regaseste si in vanzarea accesoriilor pentru telefoane.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1832,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu