AnaVasilescu.ro - Variety

Oriunde te duci, du-te cu toată inima

 29012017 VacanteGrecia

Vacanta este perioada cea mai dulce din viata unui elev. Ba chiar si din viata unui student sau mai bine spus, din viata studentului norocos. Cu timpul, aceasta vacanta este inlocuita de zilele de concediu, mult mai putine la numar dar aceste zile le pretuim si mai mult. Pentru ca totul sa iasa cum ne dorim, trebuie sa fim organizati ca sa putem organiza aceste zile cat mai bine.

Am invatat ca atunci cand imi planuiesc concediu, cu ceva timp inainte, financiar ies mult mai bine. Iesind mai bine financiar, imi permit sa petrec mai multe zile asa cum imi doresc. Anul trecut mi-am dorit foarte mult sa ajung in Grecia. Am o colega care a vizitat deja foarte multe destinatii in aceasta tara. In fiecare an se duce acolo. Usor, usor incepusem sa cunosc aceasta tara din povestile ei, dar nu mai bine imi fac singura o parere despre aceasta tara?

In cautarile mele am descoperit agentia de turism Travel Idea. In momentul in care am citit vacante Grecia am simtit un fior greu de descris dar tare placut mai era. Ofertele pe care le au sunt extrem de tentante. In acele momente simteam ca abia doresc sa vina clipa in care imi voi face bagajele pentru aceasta calatorie. Este important ca in viata sa avem o motivatie, un tel pentru ca asteptarea nu mai pare infernala. Lunile au trecut si vacanta a fost de vis.

Anul acesta abia este la inceput, dar deja gandul meu este la concediu. Am accesat aceeasi agentie si de data asta atentia mi-a fost cucerita de vacante Bulgaria. Bulgaria este o tara pe care romanii o aleg in pofida litoralui romanesc. Tinand cont de ceea ce am vazut si citit,  sunt convinsa ca voi reveni de acolo cu regretul ca s-a terminat prea repede. Stiind cum sunt, imediat o sa imi apara gandul: anul viitor ce destinatie aleg? Sunt sigura ca aceasta agentie ma va incanta si surprinde cu ceva.

29012017 VacanteBulgaria

In momentul in care gasesti o agentie de turism care iti satisface gusturile si preferintele, este imposibil sa nu te gandesti la acea agentie ca la un prieten, iar prietenii sunt din ce in ce mai greu de gasit. Prieteniile adevarate trebuie sa treaca cel mai pretios test: timpul.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1536,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu