AnaVasilescu.ro - Variety

Vacanta Antalya, asta imi doresc de la 2017

 24012017 filadelfiaturism

Anul trecut m-am hotarat sa redevin stundeta. Pentru ca deja am mai terminat una, in urma cu mai multi ani, acum fac mereu comparatii cum era atunci si cum e acum, cum erau acei profesori si cum sunt cei de azi. O foarte buna prietena cand a auzit isprava mea mi-a spus ca facultatea e chiar frumoasa daca dai la o parte sesiunile. I-am dat dreptate, chiar daca ea a uitat sa mentioneze si colocviile, partialele si ale lucrari pe care trebuie sa le faci.

Maine incepe o noua sesiune, dar cum sa fac o termin cu bine? Intrebarea asta nu imi da pace. Concentrarea este oriunde numai la mine, nu. Stiu ce inseamna sa fii student cu restanta, dar imi doresc sa am parte de o vara linistita, mai ales dupa discutia pe care am avut-o cu o prietena.  Ea mi-a spus ca ofertele catre Turcia, acum, sunt extrem de avantajoase. Nu aveam motiv sa nu o cred pe cuvant, dar doar atunci cand le studiezi singur/a te convingi cu adevarat.

Discutia cu ea lasese rumoare in mintea mea si neavand liniste am deschis laptopul imediat cum am ajuns acasa. Am tastat vacanta Antalya si imediat mi-au aparut foarte multe oferte convenabile. Acum vorbele ei prindeau din ce in ce mai mult sens. Cel mai mult m-au incantat ofertele de la Filadelfia Turism. Descrierile de la oferte lor erau atat de atractive incat imi era imposibil sa nu ma imaginez deja acolo. Programarea de concediu pe anul in curs nu o facusem inca, dar acum puteam sa ii spun sefei perioada exacta. Se pare ca tot ce mi se intampla in viata, mi se intampla cu un rost. Antalya, here I come !

Sufletul meu era incantat de la vorbele Alexandrei, dar acum era in extaz de bucurie. Viata noastra nu se masoara in anii pe care ii petrecem ci in astfel de bucurii pe care le avem de-a lungul vietii.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1776,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu