AnaVasilescu.ro - Variety

Every gift from a friend is a wish for your happines

 20161203 Michael Kors

Orasele au inceput sa imbrace haine de sarbatoare. In aer pluteste miros de cozonac. Pe oriunde ma uit parca astept sa vad acei cozonaci pufosi, aromati si fragezi pe care ii facea bunica. Niciodata nu am inteles de unde avea atata forta sa-i framante pe ca ea este o mana de om. Desi mirosul nu a disparut, rar mi-a fost dat sa ii mai vad (oriunde). Acum stau cu ochii atintiti spre focul ce arde in semineu si ma gandesc la vremurile acele apuse.

Au trecut multi ani de atunci, am intalnit multi oameni, iar datorita lor am ajuns omul care sunt astazi. Cu bune, cu rele le multumesc tuturor. Suntem in luna cadourilor si gandurile rele trebuie sa se spele. Vreau ca anul acesta sa-mi surprind prietenele cum nu am facut-o pana acum. M-am gandit mult ce as putea sa le iau si dintr-o data mi-am adus aminte cate laude a primit ceasul Michael Kors pe care il am.

Povestea ceasului meu este una foarte simpla, dar tocmai aceste lucruri simple ajung in inima mea. Acum ceva timp ma tot uitam prin magazine dupa ceasuri dama originale. Am vazut foarte multe modele, de la firme diferite, dar niciodata ceva care sa imi capteze cu adevarat atentia. Acum nu pot sa spun ca nu am vazut ceasuri frumoase dar dupa ce ma uitam la pret, il puneam la loc linistita. Dintr-un salariu de bugetar nu iti poto permite prea multe. Acum stii cum se spune ca la stat castigi o paine mai mica dar mai alta, dar asta e alta poveste.

Dupa ce am vizitat cateva magazine pe care le stiam eu la mine in oras, atentia mi-a fost atrasa de ceasuri dama Michael Kors dar voiam sa vad cat mai multe modele de la ei, toata colectia daca se putea. Cum am ajuns acasa, am si inceput sa caut firme care vand astfel de ceasuri. Am gasit destul de repede magazinul Accesoriul unde am descoperit ceasul Michael Kors pe care acum il port cu mandrie si care a fost atat de mult laudat si chiar invidiat.

M-am gandit, sa nu credeti ca nu, cat de placut era sa le ofer cate un ceas Michael Kors ca al meu. In schimb, am reusit, sa le obtin cate un vouchere cu reducere 50% pentru ceasuri Michael Kors. Primul pas este facut si acum abia astept sa le inmanez.

PS: poate ca am folosit in mod abuziv expresia "ceasuri Michael Kors" dar cand ai ceva la care tii foarte mult, iti doresti ca si prietenele tale sa aiba asa ceva.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1669,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu