AnaVasilescu.ro - Variety

Cantar electronic CAS

 20161129 cantar electronic cas pr plus

In orice activitate comerciala cu produse agro-alimentare este nevoie de un cantar comercial. Fie ca este vorba de un cantar cu platforma, care suporta greutati mari, de un cantar pentru piata sau de un cantar electronic clasic, din acela de care vedem in orice magazin, acest instrument este absolut necesar, dar si util. Insa atunci cand trebuie sa achizitionati un cantar, trebuie sa fiti foarte atenti de unde il procurati, deoarece aveti nevoie ca acesta sa fie omologat si verificat metrologic, conform normelor in vigoare.

Cand sunteti la inceput de drum cu o afacere, exista tentatia de a achizitiona produse mai ieftine, eventual second-hand, insa chiar daca pe moment faceti o economie de bani, este posibil ca in viitor sa platiti mult mai mult pe amenzi sau din cauza unor probleme ivite. De aceea este indicat sa va adresati pentru achizitia unui cantar unor firme acreditate si sa cumparati numai produse conforme. Firma Constalaris comercializeaza o gama foarte variata de cantare, ce sunt omologate si pentru care ofera garantie si asistenta tehnica post-vanzare. De exemplu, daca v-ati deschis un mic magazin si comercializati produse agro-alimentare, cea mai buna optiune pentru dumneavoastra o reprezinta un cantar CAS omologat, care are si verificare metrologica inclusa.
Acest cantar mobil cu acumulator, de la Constalaris, este foarte usor de utilizat, are si functia de calculare a pretului in functie de greutatea cantarita, este usor de intretinut si curatat. Este un cantar comercial ce are afisaj electronic dublu, atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator, fapt care reprezinta un beneficiu. Functioneaza si cu acumulator, cat si alimentat direct la reteaua electrica. Datorita consumului redus de energie si a acumulatorului inclus are o autonomie de pana la 25 de ore, ceea ce il recomanda si pentru activitati comerciale ambulante, cum ar fi in balciuri, parcuri sau la diferite evenimente organizate in aer liber. Cu acest cantar puteti efectiua masurarea greutatilor astfel: de la 0 la 15 Kg cu o diviziune de 5 g si de la 15 la 30 Kg cu o diviziune de 10 g. Capacitatea minima de cantarire este de 100 de grame, iar cea maxima de 30 de kilograme.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1836,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu