AnaVasilescu.ro - Variety

Efectul "terapeutic" al unei lenjeri de pat

 20161122 Dormitor

Dezamagirile si deziluziile pe care le avem in aceasta viata ne schimba felul de a gandii si de a reactiona in multe situatii. Pe moment nu ne dam seama de acest lucru, dar in momentul in care privim in urma, realizam acest lucru. Eu trebuie sa recunosc ca nu am suportat prea bine aceste momente dificile, dar acum cand ma gandesc la cum eram, mai ca imi vine sa rad. Am avut zile si chiar saptamani in care am avut moralul la pamant. Singurul lucru, chiar daca nu inteligent, care m-a ridicat, a fost mandria.

Am avut momente cand stateam in pat, incolacita de parca aveam cele mai mari dureri de stomac si zaceam. In multe zile am ignorat tot ce se petrece in jurul meu. In aduc aminte ca intr-o zi mama m-a rugat sa caut un magazin cu lenjerii de pat. I-am raspuns ca da si mi-am tras alaturi inca un bax de servetele. Lacrimile nu dadeau semne ca vor inceta sa curga. Acum acele zile sunt apuse, acum pot sa spun ca sunt pe drumul pe care mi l-am creionat in zilele mele negre. Visul meu de a avea casa mea, acum e realizabil. Astazi simt ca se poate. Au trecut destul de multi ani in care m-am gandit la acest lucru, dar ma declar multumita de rezultat. Ca orice tanar, in momentul in care are casa sa, primul gand e sa si-o aranjeze dupa bunul plac. Acum sunt linistita si am observat un mic truc: cum sa fac sa dorm mai mult. 

Trucul l-am citit, l-am experimentat si acum pot sa vi-l dezvalui. Lenjeria noua te ajuta sa dormi mai mult si sa te trezesti mai odihnit. O data lamurit acest lucru, am cautat un magazin de care sa fiu extrem de multumita de produselor lor. (Dezavantajul dezamagirilor e ca te fac sa devi foarte pretentios). Datorita unor prietene am descoperit magazinul e-sarbatoare. Mi-am dorit forte mult o lenjerie de calitate din bumbac satinat si la ei am gasit. M-am bucurat nespus de mult. Nu ma gandeam ca va deveni un site indragit de toata familia. 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2233,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu