AnaVasilescu.ro - Variety

Many are called, but few are chosen.

 20161107 airsoft1

De-a lungul anilor intalnim foarte multi oameni. Doar unora le acordam atentie si ii primim in cercul nostru de prieteni. De la fiecare avem ceva de invatat. Cand privim in ansamblu vedem ca avem cei mai pestriti prieteni. Fiecare provine dintr-un domeniu total diferit. Dar impreuna suntem o echipa de vis.

Am descoperit intamplator un magazin online cu arme airsoft si mi-am adus aminte de acel amic care a facut din armata un stil de viata propriu. Chiar si privirea lui transmite starea aceea de incordare, mereu vigilent si atent la tot ce e in jurul sau. Mereu m-am intrebat: oare cum era pana sa devina militar? Mi l-am imaginat de multe ori ca era un copilandru care se juca Tara, tara vrem ostasi, dar cand trebuia sa fie serios, era cel mai serios.

Il ascult cu mare placere de cate ori povesteste ceva din misiunile lui din Irak sau din Afganistan. Stiu ca aceste momente sunt rare. In alte zile imi povesteste despre antrenamentele pe care le face la munca si cum isi ajuta colegele care nu stapanesc armele la fel de bine ca el. Pentru el a devenit o pasiune, o placere si acum nu as putea sa mi-l imaginez lucrand in alt domeniu. Se pare ca fiecare din noi avem un drum de urmat, trebuie doar sa il gasim si sa avem curajul sa plecam la drum.

Aceasta persoana tine foarte mult la experienta, calitate si la profesionalism. In momentul in care s-a decis sa-si achizitioneze o replica arme gaz, a cautat o firma cu vechime in domeniu si nu doar. Intamplator am aflat ca e aceasi firma unde vazusem si eu armele airsoft. Acesta firma s-a dezvoltat de-a lungul anilor intr-un ritm sustenabil. Increderea intr-o astfel de firma nu e usor de obtinut, dar atunci cand vezi ca in spatele unei munci de ani de zile se afla seriozitate, incepi sa acorzi atentie produselor si serviciilor oferite.

20161107 airsoft

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  airsoft
 1609,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu