AnaVasilescu.ro - Variety

Importanta consultatiei stomatologice

20161025 orthodontist

La baza unui zambet stralucitor sta importanta pe care o acorzi sanatatii dintilor tai. Daca iti doresti sa ai parte de dinti frumosi si sanatosi, pe langa asigurarea unei igiene orale impecabile, vizitele la medicul stomatolog trebuie realizate in mod periodic.
Fie ca ai constatat aparitia unor probleme dentare sau iti doresti sa previi aparitia acestora, primul si cel mai important pas este sa gasesti o clinica dentara din apropiere si sa iti faci o programare. In cazul in care esti interesat de stabilirea unei consultatii stomatologice in Brasov, Clinica Classmed iti sta la dispozitie, cu o echipa de profesionisti.

Iata de ce este important sa ai parte de o consultatie initiala:

  • Vei avea o imagine detaliata asupra starii de sanatate a dintilor tai si poti afla despre probleme de care nu erai constient pana atunci
  • Vei primi un plan de tratament corespunzator nevoilor tale. Fie ca este vorba despre carii, albire profesionala sau implanturi, problemele tale dentare vor avea o rezolvare.
  • Poti preveni agravarea unor probleme stomatologice, care nefiind tratate, duc la pierderea dintilor.
  • Cunosti echipa si stabilesti relatii personale cu stomatologul tau. Multa lume sufera de anxietate atunci cand trebuie sa mearga la dentist, de aceea, in timpul unei consultatii initiale, vei avea posibilitatea de a te familiariza cu doctorul si restul echipei.
  • Se completeaza o fisa medicala cu datele tale personale si cu istoricul tau medical. Acest lucru este extrem de important, pentru ca doctorul sa aiba in vedere anumite probleme specifice care pot influenta tratamentul: posibile boli cronice, diverse sensibilitati, reactii alergice, interventii medicale, afectiuni si predispozitii mostenite, precum si experientele stomatologice pe care le-ati mai avut in trecut.

 

Consultatia stomatologica initiala este, astfel, extrem de importanta si reprezinta fundatia pe baza careia se va dezvolta relatia cu stomatologul tau. Ulterior, aceste examinari preventive pot fi considerate, consultatii periodice care includ depistarea eventualelor procese carioase noi aparute  sau procese carioase apărute în jurul vechilor plombe. Pe baza acestor consultatii se realizeaza tratamentul si rezolvarea problemei.

 

Fie ca este vorba despre preventie sau tratament, importanta consultatiei stomatologice este primordiala in sanatatea ta dentara. Este important sa alegi o clinica de incredere, cu doctori specialisti, care se iti asigure servicii de cea mai buna calitate. Daca locuiesti in Brasov sau in apropiere, Clinica Classmed este solutia optima pentru rezolvarea oricarui tip de problema stomatologica.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1907,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu