AnaVasilescu.ro - Variety

Just the smell of the summer can make me fall in love

 20160927 RepublicaDominicana

Oare doar mie mi se pare ca acum somnul de dimineata, a devenit mult mai ispititor fata de acum doua luni? Cu chiu cu vai reusesc sa ma trezesc si sa plec catre serviciu. Am observat ca nu sunt singura persoana care tanjeste dupa caldura paturii si a linistii de dimineata. Deja oamenii isi freaca mainile de frig, merg zgribuliti, dar oare vara noastra unde e acum? Ea nu stie cat de mult ne e dor de ea, deja?

Mirosul de lapte fierbinte imi rasfata narile si, mai mult din obisnuinta, imi verific casuta postala virtuala. Gasesc acolo un email cu subiectul: oferte Republica Dominicana. Il deschid si privirea imi e inundata de plaje superbe, de o apa turcoaz, de nisipul fin si alb. Acesta din urma este inconjurat de vegetatie tropicala, care emana pace si liniste. Cu siguranta acolo este Paradisul pe pamant. Vocea sefului ma readuce la realitate, in fractiune de secunda o aseman cu alarma ceasului meu de dimineata.

Toata ziua m-am gandit la superba impresie pe care mi-a lasat-o acel colt de pamant. De dimineata nu am avut timp sa observ si cat costa, sau ce tip de activitati poti sa faci acolo. Trebuie sa recunosc ca am avut parte de un patinaj vizual fantastic si atentia mi-a fost distrasa / sechestrata. Dintre activitatile pe care le poti practica si care ma ung pe suflet sunt scufundarile, windsurfing si snorkeling. Aceste activitati le vedeam pana acum la televizor, dar acum le am la mine in fata. Posibilitatea de a le practica este la distanta de un singur click. 

Pretul unei astfel de oferte incepe de la 790 euro de persoana, tip masa all inclusive, 7 nopti. Partea interesanta e ca poti beneficia de acest pret chiar acum, nu trebuie sa astepti timp de cateva luni pentru a te bucura de aceasta oferta. Toate hotelurile ofera diferite activitati hoteliere. Cu siguranta ca omul care ajunge in acele locuri, uita de probleme, de stres, de toate rautatile pe care le-a cunoscut in ultimul timp. In paradis, supararile nu au voie sa intre. Nu-i asa? 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1566,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu