Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

In cate orase ai petrecut mai mult de 5 zile?

 20160819 spania

Este o intrebare pe care nu foarte multi dintre noi ajung poate sa si-o adreseze macar o data in viata. Suntem mobili, flexibili si ne place mereu sa vedem locuri noi, lucru care nu este deloc rau. Cu toate acestea, una dintre intrebarile dezbatute alaturi de cativa prieteni zilele acestea a fost aceea care facea referire la numarul de orase in care ai reusit sa petreci mai mult de 5 zile... Da, e o intrebare buna, mai ales cand in grupul tau ajungi sa ai foarte multi pasionati de turism.

Astfel, am aflat pareri despre vacante Spania, unde o parte dintre prietenii mei aleg sa mearga ori de cate ori au ocazia. Aprofundand in aceasta discutie am auzit multe povesti despre diferite peripetii in timpul unor vacante in Madrid, vacante in Ibiza iar in unele situatii am reusit sa vad chiar cateva poze din timpul unor vacante in Tenerife. Este frumos sa ai amintiri despre care sa vorbesti mai apoi iar o data cu tema in cauza dezbatuta mi-am dat seama ca atat eu cat si prietenii mei am reusit sa vedem, sa descoperim si sa locuim mai mult de 5 zile in mai bine de douazeci de orase din Romania si Europa.


Culturile mereu diferite, locurile noi, stilul de viata si provocarile de tot felul fac parte din componentele esentiale ale oricarei vacante. Chiar si in cazul unor deplasari de natura profesionala, timpul petrecut intr-un loc nou poate fi mai placut decat te poti astepta. Spania reprezinta destinatia perfecta pe care multe persoane o aleg ca destinatie de vacanta dar pe langa acest aspect, Spania reprezinta deschiderea catre stilul de viata vestic, atat de ravnit de unii in special locuitori ai Europei de Est. Cu avantaje si dezavantaje am reusit sa citesc in timp multe pareri despre Spania si despre tot ceea ce inseamna a locui acolo o perioada de timp. Am stat ceva timp si eu in peninsula iberica motiv pentru care intelegeam majoritatea lucrurilor pe care prietenii mei le povesteau pe baza temei de discutie propusa.


Nu stiu voi in cate orase ati reusit sa petreceti un numar de minim cinci zile insa indiferent de numarul acestora sunt sigur ca v-ati simtit bine, reusind astfel sa aflati si sa descoperiti parte din stilul de viata al localnicilor. Si da, sunt convins ca atat vacantele si sejururile cat si deplasarile in diverse scopuri de afaceri ori delegatii aduc la pachet o buna doza de aventura care te scoate din rutina obisnuita.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2079,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."