Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

SEO in 2016

20160816 SEO

Asa cum este normal, anul 2016 a adus modificari in toate domeniile de activitate. Pentru ca mediul online reprezinta unul din cele mai importante domenii din ultimii ani, acesta nu putea fi ocolit de schimbari. Avand in vedere ca tehnicile seo reprezinta unul din cele mai importante instrumente utilizate in acest domeniu de activitate, schimbarile care s-au produs in acest domeniu nu puteau ocoli tehnicile seo. Deoarece succesul pe care il ai ori nu cu site-ul tau depind de aceste tehnici, este foarte important sa fim la curent cu noutatile in materie de tehnici SEO. In cazul in care nu ai reusit sa te pui la curent cu aceste noutati ori vrei sa vezi daca nu ti-a scapat din vedere vre-un detaliu, haide sa aflam impreuna care sunt cele mai importante modificari care s-au petrecut in acest an in ceea ce priveste tehnicile seo.

Inbound marketing reprezinta una din cele mai importante schimbari care s-a petrecut in acest an in domeniul seo. De ce? Pentru ca prin intermediul acestei tehnici iti poti indruma vizitatorii site-ului catre sectiunile pe care tu doresti ca acestia sa le viziteze. De asemenea, in stransa legatura cu aceasta tehnica este si tehnica user experience, prescurtata US. Prin intermediul acestui instrument, vizitatorii unui site sunt transformati in clienti, masura care are drept scop obtinerea unui profit cat mai mare.


Faptul ca traim din ce in ce mai mult pe retele de socializare nu mai reprezinta pentru nimeni o noutate, avand in vedere numarul de utilizatori de care se bucura aceste retelele de socializare. Din acest motiv, butoanele prin care articolele site-ului pot fi apreciate ori distribuite pe retelele de socializare nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma. Chiar daca Facebook este probabil cea mai accesata retea de socializare, o atentie deosebita trebuie acordata retelei de socializare Google+. De ce? Pentru ca aceasta este dezvoltata de catre cei de la Google, motiv pentru care articole care ajung la un numar cat mai mare de persoane prin intermediul retelei de socializare Google+ se bucura de o apreciere mai mare din partea celor de la Google.


Nu in ultimul rand, calitatea articolelor reprezinta un alt instrument seo. Chiar daca acest instrument nu reprezinta o noutate pentru cei care au site-uri, criteriile in ceea ce priveste continutul unui site au devenit din ce in ce mai aspre, astfel incat in momentul de fata nu mai conteaza cantitatea ci calitatea.


In concluzie, schimbarile care s-au produs in domeniul seo au menirea de a elimina din mediul online site-urile care nu fac altceva decat sa ne agaseze cu continutul lor.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1730,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."