Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

Schimba-ti viata cu ajutorul NLP-ului

 20160808 NLP

NLP-ul este un concept extrem de puternic care este folosit de foarte multa lume pentru a spori stima de sine, dar este folosit si ca metoda de transformare personala. NLP-ul a fost creat la inceputul anilor 70 de catre Richard Bandler si John Grinder. Principala idee dupa care NLP-ul functioneaza este aceea ca mintea inconstienta este o parte puternica din fiecare dintre noi, gandurile, comportamentele, obiceiurile, modul in care ne raportam la realitate, toate pornesc din acest loc. Fiecare detaliu si aspect al comportamentului si gandirii noastre s-au nascut in mintea inconstienta.

Cursurile NLP si coaching-ul sunt extrem de eficiente pentru ca in primul rand te poti cunoaste pe tine, ajungi sa intelegi anumite comportamente si apoi sa iti insusesti anumite tehnici si cunostinte care te vor ajuta sa iti schimbi comportamentul si gandirea. Acest lucru te va ajuta sa scapi de anumite ganduri negative, ganduri sau sentimente care te tin pe loc, si nu te lasa sa progresezi.

Exista o multime de tehnici de NLP care te pot ajuta sa rezolvi anumite aspecte. Si care sunt acele aspecte care trebuie rezolvate? De cele mai multe ori suntem constienti ca avem o problema, stim ca exista ceva in viata noastra care ne multumeste sau ne impiedica sa atingem niste obiective, insa nu stim de ce ni se intampla acest lucru si cum sa il rezolvam. NLP-ul poate fi raspunsul pentru toate aceste intrebari. Ideal ar fi bine sa stim cateva situatii concrete in care NLP-ul poate interveni si produce modificari iar intrebarile de mai jos te vor ajuta sa iti faci o idee generala:

Traiesti si te gandesti doar la trecut?
Amani constant proiecte care trebuie finalizate?
Te simti deprimat, trist, suparat si nu stii de ce?
Iti doresti performanta pentru a fi mai bun la locul de munca, astfel incat sa poti castiga mai multi bani?
Esuezi de fiecare data cand incerci sa adopti un stil de viata sanatos?
Iti lipseste increderea de sine, lucru care te impiedica sa faci mai multe, sa te implici in diverse activitati?
Esti blocat intr-o situatie din care nu stii cum sa iesi?
Esti o persoana care lucreaza in vanzari si iti doresti sa devii mai persuasiv?
Iti doresti sa iti imbunatatesti performanta intelectuala sau fizica?
Vrei sa afli ce anume te impiedica sa te dezvolti si sa devii o altfel de persoana?

Acestea sunt doar cateva exemple de situatii in care NLP-ul poate interveni si te poate ajuta. Daca tehnicile sunt invatate si aplicate corect vei reusi sa aduci o imbunatatire in viata ta, te vor ajuta sa schimbi acele aspecte care te nemultumeau.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  NLP
 1863,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."