Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

Ce tehnologii folosesc cele mai performante baterii stationare

 20160723 sorgeti

In lipsa bateriilor stationare, functionalitatea multor aplicatii nu ar fi posibila. In momentul actual, performanta bateriilor de acumulatori stationari este asigurata de tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat) si AGM-VRLA - combinatia ideala pentru utilizarea ciclica sau de rezerva.

Aceasta tehnologie presupune prezenta unui acid non-lichid in componenta electrolitului, mai exact a unui acid imobilizat in separator microfibros pe baza de fibre de sticla. Fibra de sticla are capacitatea sa absoarba electrolitul, pastrandu-l in acelasi timp in interiorul placilor, ceea ce determina o reactive rapida a acestuia cu masa activa.


Care sunt aplicatiile deservite de bateriile stationare? Gasim multiple intrebuintari, in speta aplicatii de tip tampon, dar si pentru cicluri de descarcare profunda: de la scutere electrice, sisteme video, instalatii de semnalizare, de iluminat si de alarma, pana la sisteme UPS si EPS, control trafic auto/feroviar/aerian, masini de tuns iarba, vehicule de golf, echipamente portabile, jucarii electrice, diverse echipamente medicale si carucioare pentru persoanele cu probleme de locomotie.


Avantajele consta in: siguranta la manipulare, o durata de viata mai ridicata, spre deosebire de alte tipuri de acumulatori sigilati, inclusiv cu gel.


Compania noastra, distribuitor si producator de baterii auto, moto, stationare si de tractiune, va pune la dispozitie o oferta generoasa de baterii stationare Sorgeti, rezistente la socuri mecanice, termice si electrice, pentru incarcarea carora nu sunt necesare redresoare speciale, acestea putand fi reincarcate la fel ca bateriile de pornire clasice (cu plumb). Gama de baterii Sorgeti Supremo Solar demonstreaza un comportament impecabil, chiar si in in conditiile unor cicluri de descarcare profunda.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1811,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."