Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

Sfaturi pentru soferii incepatori care conduc masini inchiriate

 20160723 inchirieri auto

Suntem o firma de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni si, pentru ca ne preocupa in mod deosebit siguranta tuturor clientilor nostri, in continuare vom aminti cateva sfaturi de care este bine sa tinem cu totii cont atunci cand ne aflam in trafic.

Conducatorii auto care nu au implinit un an de la detinerea permisului, pot circula in afara localitatilor cu o viteza maxima legala cu 20 km/ora mai mica. Este ideal sa nu depasiti limitele maxime de viteza mentionate pentru deplasarile in afara localitatilor. Astfel, pe autostrazi, puteti circula cu maxim 130 km/h, in timp ce pe drumurile nationale europene sau pe cele expres, se impune o limita de viteza de 100km/h, iar pentru restul categoriilor de drum – 90 km/h. Pentru soferii incepatori, viteza pentru fiecare din categoriile amintite, scade cu 20km/h, conform prevederilor din Codul Rutier. Totusi, nu exista vreo sanctiune speciala pentru nerespectarea acestei obligatii.
O alta regula, destinata soferilor incepatori, consta in semnalizarea faptului ca nu a trecut un an de cand au intrat in posesia carnetului de conducere. Ceilalti conducatori din trafic vor lua act de aceste semne.
Totodata, va recomandam sa nu utilizati telefoane mobile sau alte dispozitive si gadget-uri in timpul sofatului. De exemplu, pentru convorbiri, puteti utiliza o casca speciala.
Daca sunteti sofer incepator, cicrculati mai bine pe prima banda, in limita de viteza legala. Astfel, veti fi mai putin expusi riscurilor de accidente. Atentie la biciclisti!
O idee buna este sa ignorati claxoanele unor participanti mai agresivi in trafic, oricat de insistent ear fi acestea. O semnalizare corecta poate fi “cel mai bun prieten”. Nu in ultimul rand, parcati mereu corect.
Daca doriti sa conduceti o masina sigura, puteti vizita parcul nostru auto. Aici veti gasi o multitudine de modele noi de masini ieftine de inchiriat din Bucuresti sau direct din Otopeni. Pe langa dotarile moderne, veti dispune intotdeauna de un interior curat, precum si servicii impecabile de inchirieri auto – profesionalism, promptitudine, orientarea catre nevoile clientilor si o atitudine deschisa, pentru o comunicare cat mai eficienta cu orice client. Puteti incheia contracte pe termen lung, mediu sau scurt.
Sub deviza “Profesionalism, preturi competitive”, compania noastra rent-a-car in Bucuresti, va ofera servicii de inchirieri masini ieftine (Dacia Logan, Ford Focus, Skoda Octavia, Opel Astra, Ford Mondeo etc.), inchirieri auto de lux in Otopeni, inchirieri masini cu 7+1 locuri.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2147,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

2 comentarii