AnaVasilescu.ro - Technology

Subiect pe ordinea de zi: service masini de spalat

 17022017 reparatii masini de spalat bucuresti

Zilele trecute m-am intalnit, dupa serviciu, cu cateva colege de la munca. Dupa 10 ani de lucrat in acelasi loc, colegii / colegele de munca iti sunt ca a doua familie. Fiecare si-a expus viata persoanla la un moment dat, fiecare a cerut ajutorul intr-o problema personala. Este placut sa stii ca poti sa ceri ajutorul cuiva, fara ca persoana respectiva sa astepte ceva la schimb.

Fiecare astfel de intalnire este memorabila. De exemplu am aflat ce parere aveau unele femei despre alte femei, acestea din urma avand masina de spalat inca din primii ani dupa 1989. "Femeile care au masina de spalat automata sunt .... lenese. " Aceste cuvinte m-au socat si pe moment nu am stiut daca sa rad sau sa plang. Ma bucur ca femeile (si nu doar ele) au o alta perspectiva legata de acest aspect. Greselile pe care le fac acum oamenii vis-a-vis de masinile de spalat sunt acelea legate de intretinerea lor. Un studiu arata ca una din trei masini, dupa sase ani de folosire, are nevoie de reparatii.

Chiar daca nu va vine sa credeti, femeile cand se intalnesc au si asemenea subiecte de discutii. Pe ordinea de zi, service masini de spalat, a fost un subiect extrem de dezbatut. Acestea ne usureaza cu mult existenta, dar cel mai mult realizam acest aspect atunci cand masina de spalat se strica. In acele momente realizam greselile frecvente pe care le-am facut in utilizarea masinii de spalat.

Primul gand care ne vine in minte este acela: unde am pus manualul de utilizarea al masinii. Atunci cand am trecut si eu prin aceste stari, mi-am adus aminte cum am gasit eu cartea masinii in urma cu 5 - 6 luni si am aruncat-o ca o pastrasem destul de mult timp si niciodata nu apelasem la ea. Stiam clar ca o voi duce la un centru de reparatii masini de spalat, dar trebuia sa stiu si ce trebuie sa fac de acum inainte ca acest moment sa il aman (ca sa mai reapara) cat mai mult timp posibil.

Internetul este asul din maneca, cu el nu dai gres, de fiecare data iti ofera solutia de care ai nevoie si / sau iti arata greselile pe care le-ai facut de nenumarate ori: ai umplu masina pana la refuz, masina nu este montata pe o suprafata plana, nu ai folosit anticalcar, nu ai sters burduful de la usa decat foarte rar si lista cu greseli frecvente este lunga.

Greseli cu totii facem, frecventa lor este diferita, dar e bine de stiut ce putem face cand inevitabilul se produce.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu