AnaVasilescu.ro - Technology

Activitati la ceas de seara

 20161127 laminatoare

Sa stai la casa ai anumite avantaje. Cu totii ne-am bucurat, cel putin o data, de aceste avantaje si ne-am dorit ca inr-o buna zi sa avem casa noastra. Eu am stat atat la bloc cat si la casa. De fiecare data m-am bucurat de viata pentru ca fiecare etapa m-a surprins cu ceva. De multe ori am auzit expresia traieste clipa, ca ea nu se va mai intoarce si eu asta am facut.

Serile la bloc sunt foarte interesante. Imi puneam un scaun pe balcon si vecinul la fel, si cum balcoanele noastre fac un unghi de 90 grade, toata noaptea stateam si discutam. Ieseau vecinii si ne trimineau la somn. Nu de fiecare data ne si duceam la somn. Abia cand se crapa de ziua, ne duceam si noi sa dormim. Acum privind in urma cred ca am fost pacostea vecinilor.

Au trecut multi ani de atunci si de mult nu am mai stat de vorba pana dimineata. Fiecare are viata sa, dar un obicei nu a disparut. Eu il consider un tic. Mi se intampla sa imi arunc privirea timp de cateva secunde ca sa vad ce mai face. In cateva seri l-am vazut manevrand un aparat care imi era total strain. Intr-o zi chiar l-am intrebat ce este si mi-a explicat ca incearca sa termine ce are de lucru de la serviciu si ca este un laminator.

Vazandu-mi curiozitatea a inceput sa imi povesteasca de aceste laminatoare. Mi-a spus ca ele sunt clasificate in functie de tipul aplicatiilor la care sunt supuse: la cald, la rece sau combinate. Laminatorul pe care el il foloseste ca si celelalte din magazinul de unde l-a cumparat sunt de inalta calitate, pot fi configurate cu usurinta datorita tehnologiei implementate la nivel de serie. Cel pe care eu l-am vazut este cu functie dubla cald - rece si este destinat volumelor medii de lucru. Mi s-a parut usor de folosit pentru ca presiunea rolei este controlata de microprocesor si poate fi reglata in timpul lucrului. De asemenea, pot fi stocate 9 setari de viteza presiune si temperatura in memoria interna a apartului.

Stiind toate acestea, nu imi ramane sa ii urez decat spor la lucru.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  pin
 2034,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu