AnaVasilescu.ro - Technology

Technology working for people

20161126 laptop

Opreste-te o clipa in loc si priveste in jurul tau. Ce vezi? Hai sa iti spun ce vad. Vad oameni care se folosesc un device. Motivul este diferit. Privindu-i incerc sa imi amintesc cum era copilaria mea cand nu vedeai asa ceva. Am asteptat ani ca sa ni se instaleze un telefon fix, de calculator acasa nu mai zic. Acum totul pare atat de simplu. Nu pot sa spun ca regret acele timpuri, in schimb pot sa spun ca ma bucur din plin de tehnologia care a evoluat intr-un ritm alert.

De cativa ani ma bucur de un laptop fara de care nu mi-as mai vedea viata. Ma bucur ca il pot lua cu usurinta oriunde, fiind usor de transportat si nu mai trebuie sa descurci cablurile, care de unde vine. Laptopul are doar unul si de multe ori nici de acela nu ai nevoie. Bateria lui te poate salva de la situatii neplacute. Ai de terminat o lucrare si la tine in oras este o pana de curent? Vreau sa trimiti un document si nu ai nicio priza in apropiere? Nicio problema. Acum totul este posibil.

Problema apare atunci cand observi ca energia din baterie se termina foarte repede. La inceput puteai sta linistit cateva ore, iar acum obsrervi ca energia se termina in cel mult 30 minute. Diferite greseli pot duce la acest lucru: tinem laptopul pe genunchi si in felul acesta ii acoperim fantele de evacuare si temperatura ridicata afecteaza bateria, folosim laptopul cu bateria in el si altele.

In cazul in care lucrurile au ajuns aici nu este un capat de tara. Exista magazine unde putem gasi baterii laptop si problema este rezolvata. Alege intotdeauna un magazin autorizat, care ofera garantie pentru a nu pune in pericol functionarea laptopului tau. Va recomand ca atunci cand folositi un laptop fara bateria montata, aceasta din urma trebuie depozitata intr-un loc uscat, racoros si ferit de razele soarelui. Un alt truc pentru o viata mai lunga a bateriei este ca aceasta sa nu fie incarcata si descarcata complet.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  mival
 2169,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu