AnaVasilescu.ro - Technology

Timpul de asteptare a luat sfarsit

20160812 flanco

Romanul nu mai vrea sa stea la coada, vrea sa fie primit cu bratele deschise, asemenea sufletului sau. Pentru a evita acest lucru am inceput sa iau cu asalt informatiile puse la dispozitie pe internet. Am sunat si la informatii cu clientii de nenumarate ori. Am zeci de amintiri legate de astfel de apeluri. Sunam si asteptam uneori si 30 de minute pana imi raspundea cineva. Azi am aflat de  #SuportClientiNonStop de la #Flanco. Acest call center este deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, iar un operator este mereu disponibil sa te ajute cu informatiile de care ai nevoie.

 Flanco isi propune sa preia fiecare apel in maxim 40 de secunde. Oare chiar se pot tine de cuvant? Acest interval de timp mi se pare incredibil de mic. Citeam propunerea lor si ma simteam ca si cum as avea un dracusor si un ingeras, fiecare pe umarul sau.

- Nu au nicio sansa, e doar o reclama frumos imbracata pentru a agata clientul (spunea dracusorul).

- Nu judeca inainte sa cunosti, testeaza si apoi lasa-ti gandurile si cuvintele sa iasa la lumina (a completat ingerasul).

Impulsivitatea din mine ar fi mers pe prima varianta, dar inima pe a doua. Cum inima a avut castig de cauza, am pus mana pe telefon si am sunat la ei. Ce sa ii intreb, ce sa ii intreb ? Luni este zi libera nationala, este Sfanta Maria, este si ziua mea de nume. Daca as comanda azi ceva, oare cand ar ajunge tinand cont de aceasta zi. Asta a fost intrebarea mea, cu emotii, cu balbe, cu atentia mai mult la telefon si cu ochii pe cronometru decat la doamna de dincolo de fir, iata ce a iesit. Urmeaza un scurt video fara niciun edit.

 

40 de secunde au spus? Mie mi-au raspuns in 30 de secunde. Acum pot sa spun ca obiectivul Flanco a fost indeplinit cu brio si este o initiativa de toata lauda. Verifica-le si tu timpul de raspuns, hai sa ducem vorba mai departe ca , la Flanco, timpul de asteptare a luat sfarsit.

Apeleaza cu incredere la acest serviciu sunand la 037.447.71.00 sau la 021.203.81.70.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  Flanco
 3033,    Technology
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu