AnaVasilescu.ro - Health

Gratarul economic si spectaculos

Gradina frumos amenajata, fara gratar ca nunta fara lautari! Pana si in parcuri exista oameni care fac mici sau porumb copt pe gratar si oricarui trecator ii lasa gura apa si se opreste si cumpara.
Iti dai seama cate beneficii ai, daca iti amezajezi unul economic si performant in gradina ta.

In primul rand, ai invitati toata vara si este mult mai usor sa le pui ceva pe gratar cu condimente bine alese si sa mancati in aer liber. Nu mai stai inchisa toata ziua in bucatarie. S-ar putea sa se ofere vreun barbat sa aiba grija de preparate si tot ce ai de facut este sa le pregatesti cu grija si sa le potrivesti din sare si condimente.
In afara de faptul ca ai parte de aer curat, casa ramane curata, iar copiii pot zburda in jurul vostru, fara sa sparga nimic, cum se intampla in sufragerie sau in camera lor!
In al doilea rand, vine vremea sa faci zacusca si conserve de iarna. Nu te-ai saturat sa le coci pe aragaz, sa afumi peretii, cand ai putea sa rezolvi totul in mijlocul pomilor si al florilor.
Nu trebuie sa te mai mustre constiinta ca se taie pomi ca tu sa faci focul cu lemne pentru gratar, fiindca iti poti comanda Gratar pe peleti cu afumatoare orizontala, Calatrava de la Tarrington House.
Toate atelierele de tamplarie si firmele care se ocupa de prelucrearea lemnului fac peleti din resturi (aschii, rumegus), astfel ca vei participa direct la protectia mediului si reciclare. Sunt transformati in peleti si bietii braduti sacrificati in fiecare an de Craciun si aruncati la tomberon dupa ce ne-au impodobit casele.
Cu 2199 de lei vei avea cel mai dorit gratar din cartier fiindca:
-poti seta digital temperatura
-spatiul de gatit este destul de mare, fapt care permite pregatirea a cel putin 30 de protii in acelasi timp
-este prevazut cu roti, deci poate fi relocabil in orice moment
-afumatoarea orizantala permite un control direct al fumului, oaspetii fiind feriti de neplacerea de a le mirosi hainele sau de a inhala fum
-peletii sunt usor de procurat (pot fi livrati si la domiciliu) si ieftini.
-pana la sfarsitul lunii mai, 2018, produsul costa cu 500 de lei mai putin.
-exista si masa de lucru, dar si capac, accesorii care asigura pregatirea hranei in conditii de maxima igiena si confort
Intr-o zi, mi-ar placea sa vad un asemenea gratar si in parc, fiindca uneori devin suparatoare fumul si mirosul ce anuleaza frumusetile din jur.
V-am scris fiindca doresc sa se bucure si altii de acest gratar minunat, care în 10 minute coace perfect atat carnea, cat si legumele, cu costuri minime.
Cand gatesc, se aduna toti in jurul meu: adulti, copii, musafiri si cei din familie fiindca sunt captati de designul gratarului, iar eu profit din plin si ii transform in ajutoarele mele.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1506,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu