AnaVasilescu.ro - Fashion

Noi suntem pantofi seriosi

20170802 pantofi

Noi, pantofii de la deluat.ro, suntem incaltamintea serioasa, care nu se dezlipeste la greu, nu-ti scanteste piciorul si careia nu-i cad tocurile.

Dragi femei, sa va spunem drept, pantofi dama am mai vazut, dar nu perfecti asa ca noi! Noi suntem livrati la pachet cu 30 de zile garantie, cu certificate de la producator si costam intre 39-119 lei. Si suntem asa de eleganti, de frumosi si de confortabili, incat nu v-ati mai desparti de noi! Principala noastra preocupare este sa va ajutam sa va etalati frumusetea in siguranta in lume. Daca vreti sa va convingeti, cumparati-ne si veti spune adio basicilor de la picioare, bataturilor si unghiilor invinetite!
Uita-te la noi, pantofii verzi ca iarba si spuna daca nu s-ar inverzi invidia de invidie sa-i vada incalcati in alte picioare! Sa porti aceasta pereche de pantofi inseamna sa traiesti un basm, basmul in care frumusetea vine de la sine fiindca purtatoarea nu trebuie sa se supuna supliciilor purtandu-ne.
Suntem confectionati in interior din piele ecologica, moale ca iarba si matasea, in exterior din material matasos sclipitor, cu varful ascutit si cu tocul subtire de 9,5 cm, cu toate acestea va oferim stabilitate si securitate maxima. Fiindca nu suntem invidiosi va recomandam calduros si pe fratii nostril, pantofii albastri!
-Hei, aveti partial dreptate! Nu pot fi incaltari mai feminine si mai delicate ca o pereche de balerini dama! Misiunea noastra este si mai nobila fiindca avem grija de femeia insarcinata, de cea care duce zilnic o povara dubla, povara iubirii. Noi suntem cei mai vanduti fiindca femeile norocoase care vor avea un copil ne cumpara si ne poarta din prima luna de sarcina, pana la maternitate. Noi incaltam picioarele perfecte ale adolescentelor care doresc sa-si conserve sanatatea. Au si tocurile timpul si rostul lor, iar ele ar trebui sa inteleaga asta. Cumparati balerini, purtati balerini si iubiti balerinii! Ei sunt alaturi de femeile carora nu le stau picioarele toata ziua. Nu le-am uitat nici pe bunici, iar materialul moale din care suntem facuti nu le irita monturile, nu le fac basici si usureaza greutatea de deplasare a picioarelor care au alergat o viata!
Va asteptam la noi!
Cu drag,
Ai dumneavoastra pantofi seriosi deluat.ro.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1934,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu