AnaVasilescu.ro - Fashion

Be the best version of you!

 20160806 fitness

In viata nimic nu este intamplator. Am fost o fetita cu foarte multa energie, o fetita careia ii placea ora de Educatie fizica si sport. Puteam foarte usor sa ma eschivez de la aceasta ora din doua motive: profesoara era si diriginta si dansa fusese colega de liceu cu mama. Nu eram deloc cea mai inalta din clasa, dar pentru ca imi placea sa execut toate probele ma punea mereu prima.

La liceu lucrurile s-au schimbat, aveam o sala de sport cat o clasa de studiu. Curtea scolii nu mai era nici ea atat de mare ca la generala. Lipsa spatiului, dezinteresul profesorului (poate si din aceasta cauza) ma transformau intr-o persoana sedentara. La facultate, aceasta ora figura doar pe hartie. Trist, dar aceasta este adevarul.

Cativa ani mai tarziu am resimtit acesti ani de sedentarism. Am inceput usor usor sa fac miscare. E greu, ce-i drept, sa te reapuci dar cand iti doresti, nimic nu este imposibil. Astazi fac miscare pentru sanatate, adevaratii beneficiari sunt muschii, creierul, inima. Bolile neurodegenerative sunt tinute la distanta. La fel si depresia pentru endorfina, dopamina, si serotonina nu o lasa sa se instaleze. Nu o sa transform acest articol intr-unul cu scop medical. Vreau doar sa subliniez faptul ca miscarea ne este benefica.

Echipamentul pe care il ai este foarte important. Corpul trebuie sa se miste liber, trebuie sa respire in voie. Avand un echipament un echipament corespunzator, format din vestimentatie si incaltaminte profesionale, ai mai multa dorinta de a continua aceasta activitate. La Zorile Store gasesti tot ce iti trebuie. Pentru ca este inca vara, ideal pentru acest anotimp este bustiera. Zona sensibila a bustului necesita o atentie speciala, ea trebuie protejata oferindu-i confort si siguranta la fiecare antrenament. Orice produs cumparat iti poate aduce sansa sa castigi un weekend la mare cu mic dejun si cazare asigurate de sandalandala.

Invingeti comoditatea si spune da sanatatii. Daca esti din Pitesti, te invit la o ora de miscare.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2724,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

2 comentarii

Lasă un comentariu