AnaVasilescu.ro - Books & Movies

 Teama de zbor - Erica Jong

20200911 teama de zbor

 Teama de zbor  este o carte despre care am aflat citind o trilogie. A fost o mica aventura pana am intrat in posesia acestei carti, dar pana la urma am reusit. La mine la biblioteca exista un singur exemplar, dar din pacate nu a mai fost restituit de 3 ani si se pare ca nici nu se ia vreo masura in cazul in care se intampla acest lucru.

Aceasta carte, intr-un procent mic, este si o carte de dezvoltare persoanala. Te pune pe ganduri si inevitabil te-ai intreba tu ce ai face in acel moment.

Isadorei Wing este o tanara care este prinsa intre doi barbati, dar castig de cauza are dorinta. Pentru o femeie care are o relatie cat de poate de puternica cu psihanalistii, in momentul in care apare un barbat care o face sa viseze, sa evadeze din normalitate, nu mai e decat un pas pana in punctul in care isi va parasi sotul.

Calatoria in care pornesc cei doi, este departe de ceea ce si-a dorit Isadora.  Se pare ca ea a ajuns in acest punct si din cauza parintilor, in special a mamei, care nu au ajutat-o sa isi depaseasca problemele adolescentei si ea, ulterior, s-a refugiat in lectura cat si in barbati.  Atracția fizică îi întunecă mintea Isadorei, plus ca ea a visat adeseori să se dezlănțuie cu un necunoscut. Curand va observa ca bărbatul să nu fie ceea ce se observă la o primă vedere.

Femeile au nevoie de curaj pentru a recunoaște unele lucruri chiar și față de propria persoană. Isadora a reusit sa treaca de aceasta etapa, tu esti pregatita ?

PS: pregateste-te sa fii surprinsa de limbaj si daca iei in considerare si anul in care a fost pentru prima data redactata, vei observa curajul si ineditul de care aceasta Erica Jong da dovada.


 480,    Books & Movies
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu