Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Beauty

Soin Hydratant Anti-imperfections Global - Normaderm de Vichy

 20160126 vichy

Consider ca fiecare om are in care un loc unde isi depoziteaza lucrurile pe care le va folosii in curand, sau intr-o buna zi. In weekend-ul care tocmai a trecut, cautam ceva in acest loc al meu si am gasit o mostra de la Vichy. Cu siguranta era dintr-o revista, dar de cand era acolo, nu imi mai aduc aminte. 

  Daca ea a ajuns acum in mana mea, era un semn ca trebuie sa ii testez calitatile . Inainte de a o desigila, am cautat informatii despre produsul in sine. Cu temele la zi, am desfacut mostra de 1,5 ml si mi-am rasfatat tenul. Ca de fiecare data, mi-a mai ramas crema, dar de data aceasta mai putin. Nu, nu am aruncat-o. Mami mereu se bucura cand am eu grija de tenul ei. Mi-ar mai fi trebuit putina ca sa ii acoper total tenul si ei. Ei bine, mi s-a parut ca a intrat in piele foate foarte repede si imi dadea senzatia ca ma tine. 

Dupa cum bine stiti, o crema nu isi arata adevarata fata de la prima utilizare, poti doar sa iti faci o prima impresie despre ea. Cum mi-ar fi spus mie o profesoara de la Facultatea de Stiinte Socio - Umane, specializarea Jurnalism, astea sunt stirile la cald. Ea ma indruma sa revin asupra subiectului dupa o perioada. Cam asta e si cu crema dn monstra. Oare cum ar fi fost tenul meu dupa o indelunga utilizare a acestei creme ? Ramane un mister, momentan.

Langa aceasta mostra de la Vichy, am mai gasit si alte 7 mostre, tot de la Vichy, dar de la alta crema. Acolo impresia generala despre crema va fi mult mai "profunda" . Soin Hydratant Anti-imperfections Global - Normaderm de Vichy , ma bucur ca ne-am cunoscut. 

Ad


  Beauty , Vichy
 2256,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."