Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Beauty

Benzi depilatoare pentru corp - Farmec

20160124 farmec

 

Zilele trecute spuneam asa: Farmec este o firma romaneasca de incredere, promta, care isi respecta cuvantul si clientii. Aceste cuvinte aveau ca "baza" experientei mele cu aceasta firma. Am vorbit cu ei si mi-au spus ca imi vor trimite produsele a doua zi si chiar a treia zi le-am primit. Incredibil, o corectitudine rar intalnita, ma inclin in fata acestei "proprietati".

Acum, dupa ce am folosit cuvantul proprietati, m-am gandit ca poate suna ciudat, dar totul are o logica. Putina rabdare si le iau pe rand. Sunt cu un pas inainte de primul examen din sesiune si mai exact inainte de examenul de la Biochimie. Cum notiunile incepusera sa se amestece intre ele, am zis ca e timpul pentru o pauza meritata. 

Imi programasem pentru acest weekend sa testez benzile de epilat cu ceara de la Farmec. Nu am mai avut rabdare si am inceput testarea benzilor aseara. Am incercat multe metode de epilat, nu pe toate si asta era una din cele nebifate. Dorinta de a indeparta firele nedorite, alunga orice teama, orice durere si cu un mare avant pe apuci de treaba. Mi-am dorit sa le incerc pe mai multe parti din corp, pentru a vedea cum se comporta. Asadar, le-am incercat pe gamba, axila si inghinal. Da, inghinal. Rezultatul a fost multumitor in cazul axilei si gambei si extra-multumitor in cazul inghinalului. Am fost atat de fericita cand am vazut ce aderenta au benzile incat nu imi venea sa cred cat de usor si de repede poti scapa de pilozitate. Adio programari, timp pierdut pentru ca programarile s-au decalat.

Sunt obijnuita cu epilatul cu ceara, dar un lucru mi-a displacut de fiecare data. Nu am putut si nici nu am avut timp suficient pentru a indeparta resturile de ceara ramasa pe mine la salon. In pachetul primit de la Farmec, sunt doua servetele post-depilatorii care te ajuta sa scapi de aceea ceara ramasa si nu te grabeste nimeni fiind la tine acasa. 

Benzile de epilat Farmec sunt practice, ocupa putin loc in bagaj si pe poti folosii foarte usor. Nu ai nevoie de o sursa de incalzire, de un spatiu special, nu irita pielea. Recomand acest produs sa fie folosit intre epilari, cand apar insulite de par. Ai nevoie de mai multe benzi pentru un epilat scurt, dar pentru unul lung. Recomand epilatul cu ceara pentru ca in felul acesta parul se va rarii. La ultima programare la epilat, la salon, chiar am fost intrebata de cand folosesc ceara, pentru ca se vede ca parul s-a rarit mult. 

20160124 farmec2

Farmec mi-a promis ca ma va ajuta sa economisesc timp, ca voi ramane dupa epilat cu pielea catifelata si hidratata si asa a fost. Multumesc.

Ad


  Beauty , Farmec
 2622,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."