Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Beauty

Hydrating Day Creme with Hyaluronic Acid

 20160116 acidhialuronic

Derma E Romania anunta cu trambite zilele trecute si inca mai rasuna si acum Facebook-ul, invitatia de a testa gratuit Crema naturala hidratanta de zi cu acid hialuronic. Am completat acel mic formular, dar nu m-am gandit ca cineva se va obosii sa trimita o mostra. Surprize surprize. 

Vineri am gasit in cutia postala o scrisoare. Chiar am fost intrebata de un vecin (cand m-a vazut cu acea scrisoare in mana): mai trimite cineva scrisori? Credeam ca acum exista numai email. Nu doar el era surprins. Nu stiam de la cine e pana nu am deschis-o. Mostra promisa a ajuns la destinatie. In cinci zile de la data completarii a ajuns la mine. Mirarea e dubla, si ei si Posta Romana au lucrat ca la carte.

Azi am desfacut mostra care are 3.5g. Mi-a ajuns si mie si mamei si tot a mai ramas. Crema are o textura fina si usoara. Nu mi-a iritat pielea si este puternic hidratanta si tenul a ramas tonifiat.  Ceea ce este interesant este faptul ca poate fi folosita cu succes ca baza de machiaj. Este o crema dedicata tenului uscat, dar fiind rece, frig afara chiar si tenul meu are nevoie de o ingrijire speciala. Are un miros placut, nu foarte accentuat, deci poti folosii parfumul de zi cu zi fara nicio problema. Stiam ca aceasta crema este cu acid hialuronic. Am auzit de multe ori despre el, dar de fiecare data uitam care este marele lui beneficiu. O molecula de acid hialuronic retine de 1000 de ori greutatea ei in apa.

Pretul ei este "putin" cam mare pentru buzunarul meu, dar si beneficiile sunt pe masura. Fiind o crema ultrahidratanta, reduce vizibil ridurile si liniile fine ale tenului, dar nu te gandii ca de la prima folosire a ei. Ma bucur ca am avut ocazia sa o incerc si intotdeauna este bine sa ai un punct de comparatie.

20160116 derma

Ad


  Beauty
 2315,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."