AnaVasilescu.ro - Beauty

Cum m-a schimbat aparatul dentar viata

20180512 stomatologie
Desi pare greu de crezut aparatul dentar a reusit sa imi schimbe viata intr-un mod in care nici nu ma asteptam si pe care nici nu il consideram posibil.

La varsta de 18 ani am fost tarata la propriu de ai mei parinti la un cabinet stomatologic pentru a imi explica medicul ortodont ce inseamna aparatul dentar. Desi nu zambeam prea mult si ma feream sa vorbesc in public, mai ales atunci cand in preajma mea erau persoane necunoscute nu suportam idea de a purta un aparat dentar non stop pentru cativa ani buni. Dar dupa discutia cu medicul ortodont am acceptat sa imi pun aparatul dentar. Si astazi consider ca a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am luat de-a lungul timpului. Nu sunt de acord cu operatiile estetice atunci cand persoana in cauza chiar nu are nevoie de ele. Dar am realizat ca atunci cand te uiti in oglinda trebuie sa fii multumit, ba chiar incantate de ceea ce vezi. Daca ai nevoie si tu de un aparat ortodontic Cluj nu mai sta pe ganduri, acesta nu numai ca iti va imbunatati modul in care arati, dar iti va creste considerabil stima de sine si iti va modifica in bine muscatura. La varsta de 18 ani am fost tarata la propriu de ai mei parinti la un cabinet stomatologic pentru a imi explica medicul ortodont ce inseamna aparatul dentar. Desi nu zambeam prea mult si ma feream sa vorbesc in public, mai ales atunci cand in preajma mea erau persoane necunoscute nu suportam idea de a purta un aparat dentar non stop pentru cativa ani buni. Dar dupa discutia cu medicul ortodont am acceptat sa imi pun aparatul dentar. Si astazi consider ca a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am luat de-a lungul timpului. Nu sunt de acord cu operatiile estetice atunci cand persoana in cauza chiar nu are nevoie de ele. Dar am realizat ca atunci cand te uiti in oglinda trebuie sa fii multumit, ba chiar incantate de ceea ce vezi. Daca ai nevoie si tu de un aparat ortodontic Cluj  nu mai sta pe ganduri, acesta nu numai ca iti va imbunatati modul in care arati, dar iti va creste considerabil stima de sine si iti va modifica in bine muscatura. 

Doare aparatul dentar?

Nu o sa te mint. Purtarea aparatului dentar poate fi dureroasa. Dar acest lucru difera de la o persoana la alta. Am intalnit multe persoane care mi-au spus ca aparatul dentar nu doare si ca ele nu au simtit nici un disconfort. Nu acelasi lucru il pot spune si eu, desi am fost foarte invidioasa pe acele persoane. Dar pot sa va spun ca rezultatul a fost unul uimitor si nu regret nici o clipa durerea provocata de acesta. Astazi tehnologia a evoluat mult si exista foarte multe trucuri care sa te ajute sa scapi de durere.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 909,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu