AnaVasilescu.ro - Beauty

Opreste-te din furtuna cotidiana pentru cei din jurul tau

20180513 bratara nong khai argint

Ziua de nastere este un prilej de bucurie sau de nostalgie? Am vazut oameni fericiti ca vine ziua lor  dar si oameni care se intristeaza. Totul se raporteaza in functie de planurile pe care le avem de indeplinit, chiar si de viata pe care am trait-o pana atunci.  Pana la o varsta, cu totii, asteptam aceasta zi, ne facem planuri si liste cu ce avem de facut. Cu timpul acest elan se estompeaza. Ne gandim mai mult la viitor, la lucrurile pe care nu am apucat sa le facem si observam pe chipul nostru amprenta pe care timul a lasat-o.

Imi place sa imi surprind prietenii, parintii cu o atentie de ziua lor. Imi place sa stie ca ma gandesc la ei si nu doar in ziua aia. O data cu atentia pe care o ofer, ofer si gandul meu plin cu urari de toate felurile. Am zile cand ma simt super inspirata si imediat stiu ce vreau sa le ofer, dar mi se intampla sa am si zile cand nu imi vine in minte nicio idee. Imi place sa imi surprind prietenii, parintii cu o atentie de ziua lor. Imi place sa stie ca ma gandesc la ei si nu doar in ziua aia. O data cu atentia pe care o ofer, ofer si gandul meu plin cu urari de toate felurile. Am zile cand ma simt super inspirata si imediat stiu ce vreau sa le ofer, dar mi se intampla sa am si zile cand nu imi vine in minte nicio idee. 


La femei totul este mai simplu. Ele niciodata nu vor avea haine suficiente si chiar daca nu stii ce model i-ar placea sau ce marime i-ar trebui, astazi magazinele ofera carduri care pot fi achizitionate si la fel de simplu pot fi facute cadouri. Stiu, ai putea spune ca ai putea oferi un astfel de card si barbatilor, dar privit in ansamblu pare un gest fortat. 


Cu acest lucru ma confrunt eu acum. In curand o sa fie ziua unui foarte bun prieten si desi ne spune la toti ca nu isi doreste decat sa fim alaturi de el in ziua aceea, nu pot sa ma duc cu mana goala. Imi plac foarte mult accesoriile. Din punctul meu de vedere acestea completeaza o tinuta si chiar o personalizeaza. Cunoscandu-i stilul mi-am spus: bijuterii argint barbati. Ca si in trecut, voi alege, din nou, Metaphora Bijoux.


Motivul pentru care aleg sa merg alaturi de acelasi brand este acela ca fiecare produs in parte are descrierea sa proprie. Atentia mea a fost captata de Brățară Nong Khai, argint, Thailanda, care are si transportul gratuit. Este o bratara cu un design simplu, are capetele piramidale usor rotunjite, iar in jurul lor este un fir rasucit. Acesta este stilul thailandez de decorare a bijuteriilor. Surpriza este ca aceasta bratara poate sa fie purtata si pe o mana feminina si trebuie sa il avertizez sa aiba mare grija pe unde o lasa ca poate ramane, cu usurinta, fara ea. Bratara va veni intr-un ambalaj cadou si va fi insotita de certificatul de garantie. 


De multe ori alegem un cadou pe fuga. Am inceput sa facem totul pe fuga si apoi cand realizam ca timpul a trecut ne oprim uimiti si ne intrebam: cand a trecut timpul atat de repede? Dar eu as intreba: cand a fost ultima data cand te-ai oprit din furtuna cotidiana pentru cei din jurul tau ?

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 991,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu