AnaVasilescu.ro - Beauty

Actioneaza la exterior, dar se simte si in interior.

20180512 incalzitor parafina

Femeile sunt izvor nesecat de idei. Indiferent cat de mult ar sta impreuna, nu se plictisesc si ar putea vorbi cate in luna si in stele. Atunci cand este vreme urata spun ca stau de vorba ca sa treaca timpul mai usor, atunci cand vremea buna se instaleaza, spun ca tocmai acest lucru le indeamna. Ele mereu au o scuza, ele niciodata nu sunt de vina. Personal pot spune ca nu fac nota discordanta fata de ele si ca, pe langa placerea de a-mi petrece timpul liber cu prietene mele la o terasa si cu o limonada alaturi, imi place sa calatoresc, tot cu ele.

Tocmai am pus la cale un city break in Italia, Bologna, si abia asteptam sa vizitam impreuna, sa descoperim acel oras la pas. Ca inainte de orice eveniment, mereu ne facem programari la salon. Una din dorintele noastre este de a avea o piele hidratata in profunzine si daca este posibil sa prevenim imbatranirea ei. Solutia ideala pentru a putea avea visul acesta indeplinit, este de a folosi parafina. Aparat parafina sustine frumusetea sexului feminin si de aceea Trendis.ro ne recomanda produsele de care avem nevoie pentru a finaliza o astfel de procedura.

Atunci cand un procedeu da rezultate dorite, chiar si daca nu spunem ceva, se observa chiar si prin atitudinea noastra. Fericirea se simte si atunci visam cu ochii deschisi. Fericirea este probabil lucrul pe care il mai avem in comun in ziua de azi, cei mai multi dintre noi. Cand ne simtim bine, zambim incontrolabil, dar multi dintre noi am uitat cum este sa mai fi fericit.

Ar trebuie sa lua o pauza de la probleme cotidiene si sa ne rasfatam simturile pentru ca apoi vom observa cat de usoare ni se par lucrurile, cat de simpla este viata. Parafina aduce un plus de beneficiu pentru piele, dar efectul ei se simte si in suflet. Actioneaza la exterior, dar se simte si in interior.

Lucurile simple aduc fericire, rasfata-te si nu mai amana. Un incalzitor de parafina va hidrata pielea pana in profunzime si astfel pielea va recapata aspectul tanar si frumos. Primul pas este de a aduce parafina la o temperatura optima, ca apoi cu ajutorul manusilor si botosilor speciali se va sigila circulatia aerului. In felul acesta tratamentul va avea efecte maxime.

Parafina stimuleaza circulatia sangelui si relaxeaza pielea corpului, o insatasoseste. Acesta este secretul in cazul in care vrem o piele matasoasa, fina si placuta la atingere. Parafina stimuleaza circulatia sangelui si relaxeaza pielea corpului, o insatasoseste. Acesta este secretul in cazul in care vrem o piele matasoasa, fina si placuta la atingere.

Ofera-ti relaxare, ofera-ti timp pentru micile placeri.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1013,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu