AnaVasilescu.ro - Beauty

Produsele inovatoare ne cuceresc prietenii

20180413 ten imaculat

Viata ne scoate in cale persoane despre care, cu timpul, aflam rostul lor in viata noastra. Supararile, din pacate, nu ne lasa sa acordam atentie persoanelor din jurul nostru si cu timpul acest lucru lasa urmari in viata noastra. Personal mi s-a intamplat asa ceva si acum imi pare rau.

Cand am cunoscut-o pe Ana, eram acolo prezenta doar fizic. Acum pot sa spun ca este o placere sa o revad si sa stau cu ea la povesti. Ori de cate ori putem, astazi, atat eu cat si ea, incercam sa ne pastram o legatura frumoasa. Zilele de sarbatoare care tocmai au trecut, au adus-o acasa si acest lucru m-a bucurat pentru ca asa am avut prilejul de a o vedea.
Imi plac oamenii alaturi de care nu simt nevoia sa imi controlez telefonul, alaturi de care nu simt cum trece timpul. Ea este unul din ei si asa o sa ramana. Uneori cand o privesc imi aduc aminte de zilele cand imi cerea voie sa ma sune in miez de noapte, cu cate o problema. Azi ea straluceste, lucru pe care l-am observat din primele minute.
Gandul de ai afla secretul nu imi dadea pace si am intrebat-o. Electroderm cosmetica este tratamentul care i-a redat stralucire tenului, este tratamentul care imbunatateste vizibil starea tenului gras seboreic.
Fiind studenta la medicina si stiind cat este de selectiva cu lucrurile din viata ei, am mare incredere in alegerile pe care le face. Mi-a spus ca acest tratament se recomanda persoanelor cu porii dilatati, cu ten impur acneic si /sau seboreic, dar nu numai. Ea a inceput sa il foloseasca din momentul in care a citit despre el. Punctele lui forte sunt: reglementarea functionarii glandelor sebacee, stimularea circulatiei sanguine, intarirea preretilor vaselor sanguine, stimularea metabolismului, antiseptic si astringent.

Atunci cand vezi efectul unul tratament la o persoana draga, simti un alt curaj sa incerci si tu. Nu e rau nici daca am proceda asa, dar multora dintre noi ne lipseste curajul. Cu totii avem in jurul nostrul acel om are e dispus sa incerce primul tehnologiile, produsele. Ea, pentru mine, este acel om minunat de la care am mereu cate ceva de invatat.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1033,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu