AnaVasilescu.ro - Beauty

A healthy outside, starts from the inside!

 20180321 electroderm

In fiecare moment al vietii noastre suntem supusi unor decizii. Acestea ne-au modelat in oamenii de azi. De multe ori viata ne-a supus unor situatii pe care nu credeam ca vom putea depasii. Caracterul nostru se formeaza in timp, dar e tare placut acel moment cand te uiti si urma si zambesti. Iti amintesti momentele grele care pareau imposibil de depasit si iata-te astazi cu zambetul pe fata, cu inima plina de mandrie si cu mai multa speranta in suflet.

Experienta Erasmus a luat sfarsit, au trecut 3 luni de cand m-am intors acasa si foarte multa lume ma intreba ce voi face pe viitor. Inca am timp suficient de gandire, am invatat sa nu iau decizii pripite. Momentan atentia imi este indreptata catre disertatie. Am zile cand ma trezesc cu mult inaintea alarmei si imi caut diverse materiale. Din informatiile mele se pare ca trebuie sa am materiale atat in romana cand si in engleza sau alta limba straina. O buna prietena, aflandu-mi preocuparea, mi-a recomandat un supliment alimentar.
E placut sa vezi ca lumea isi face griji pentru tine. O alta prietena mi-a recomandat electroderm cosmetica. Initial nici nu am vrut sa aud de asa ceva. Gandul meu era in alta parte. Cu rabdare a reusit sa imi capteze atentia. Stia cum, o mai facuse si in trecut. Mi-a spus ca tenul meu sufera atat din cauza frigului dar si a stresului. Stia ca nu am cum sa elimin acest lucru din viata mea decat dupa ziua sustinerii lucrarii. Este o perioada prea lunga pentru a lasa tenul in …. paragina. Este cuvantul care descrie cel mai bine starea in care el se afla acum.
Acest aparat dilata vasele sangvine si circulatia locala a pielii de imbunatateste. Ozonul, rezultat cu ajutorul acestui aparat, este excelent pentru utilizare ca dezinfectant, pentru contractia glandelor sebacee, dar in acelasi timp si pentru reglarea hiperfunctionarii acestora. Cu ajutorul acestui aparat, starea tenului gras, seboreic se va imbunatatii considerabil pentru ca ajuta la reglementarea functionarii glandelor sebacee, stimuleaza metabolismul, intareste peretii vaselor sanguine, stimuleaza circulatia sanguina si este astringent. Daca si tenul tau sufera, ajuta-l. Este ideal de folosit la persoanele care au pori dilatati, au un ten acneic, impur, seboreic si care produce sebum in exces.
In momentele dificile este bine sa ai prieteni care au grija de tine.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1168,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu