AnaVasilescu.ro - Beauty

Enjoy the little things!

20180226 coafor

V-ati gandit vreodata cat de importanta este linistea in viata voastra? Sau cat de mult alergam dupa astfel de momente care ne hranesc sufletul? Cel mai bun raspuns este: tot timpul. De multe ori ni se spune sa reducem stresul si imediat apare “raspunsul”: cum sa fac asta cand am atatea pe cap? , ce pot face cand toata lumea are atat de multe asteptari de la mine? . Vine un moment in viata noastra cand viata insasi ne obliga sa ne gandim la noi, la binele si la sanatatea noastra.

Cele trei luni in Lituania mi-au prins tare bine. Daca ieri va spuneam cat de mult au contat pentru mine, pentru dezvoltarea mea personala si profesionala, azi vreau sa va spun cat de mult au contat pentru linistea de care aveam nevoie. Fiind departe de toate problemele de acasa, de stresul cotidian (desi si acolo ma duceam la munca in fiecare zi), au reprezentat ca o gura de oxigen. Nicaieri nu este numai lapte si miere, dar lectia pe care eu am invatat-o este ca ar trebui sa stim cum sa ne dozam doza de optimist in viata noastra.

O prietena foarte buna imi spune si acum ca nu ma recunoaste, ca sunt mult mai relaxata, mai glumeata si ca ii place mai mult de mine cand ma vede asa. Adevarul este ca ma obijnuisem cu stilul lor mult mai relaxant si in momentul intoarcerii mele acasa, nu intelegeam de ce lumea este pe repede inainte.

Linistea , ce-i dret, este greu de gasit, dar este acolo unde gasim si fericirea. Pentru ce-i care raspund ca nu ai cum sa renunte la stres le spun doar sa se mai gandeasca, nimic nu este imposibil si ce este mai important decat noi?

Lapte si miere nu am gasit nici acolo la tot pasul. Greutati am avut si din cauza limbii, am avut si din cauza unor oameni care erau reticenti in a-mi arata magia nursingului, dar am avut probleme si cu apa. Mi-am simtit parul atat de uscat, eu care am un par gras, incat am inceput sa cumpar produse speciale pentru intretinerea lui. M-au ajutat dar nu atat de mult pe cat de mult speram. In momentul intoarcerii acasa am vorbit cu o prietena si mi-a recomandat un tratament pentru par. L-am urmat cu grija si azi parul meu si-a capatat luciul. La final de tratament, mi-a recomandat si un tratament pentru suflet: casca coafor pentru un uscat rapid si cu volum de invidiat al parului meu. Tin sa prcizez ca niciodata nu am avut parul atat de lung ca acum, dar casca asta este un must have. Eram incantata de ea, eram uimita ca poate exista asa ceva.

Recunosc ca m-am gandit cat de bine mi-ar fi prins sa beneficiez de asa ceva in tara "mea" baltica, dar e bine de stiut pentru viitor. Experientele mai putin bune de ofera posibilitatea sa descoperim multe alte lucruri bune: vedem cine ne e alaturi, descoperim tehnologii noi (ca in cazul meu), descoperim capacitatea noastra de adaptare.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1268,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu