AnaVasilescu.ro - Beauty

You Know Who Is Beautiful? Read the first Word Again

20161211 EPILARE CU CEARA
Despre femei s-a scris mult si se va mai scrie. Este un subiect care nu va avea sfarsit. Femeile adora sa schimbe pareri despre orice, de la ce mancare au mai facut, de la performantele /  nastrusnicele copilului pana la noutatile in materie de beauty. Indiferent de topic, paleta de subiecte este foarte mare. 

Barbatii au inceput, de cativa ani, sa fie adevarati concurenti ai femeilor. In ziua de azi ei intra in concediu postnatal (din diverse motive). Se stie ca barbatii sunt adevarati bucatari si acum ii avem adversari seriosi si in materie de beauty. Trebuie sa ii dau dreptate Mariei Popovici cand spune: putin roz aveam noi femeile si ni l-au luat si pe ala.

Tot ea ne reaminteste ca barbatii se penseaza, se epileaza, isi prind parul in codita. Ceea ce e adevarat. Stiu, la polul opus sunt acei barbati care azi poarta barba, unii din dorinta de a se apropia cat mai mult de masculul alfa. O sa ii las pe acesti, azi, la o parte.

In urma cu foarte multi ani (+/- 15 ani), m-am dus spasita sa o intreb la un salon cosmetic daca epileaza si barbati. Avusesem o tentativa de al epila pe fratele meu, acum el isi dorea un epilat “ca la carte”. In ziua de azi aceasta intrebare nu mai este considerata o ciudatenie, ba chiar trebuie sa ne facem din timp programare pentru ca nu mai avem loc de ei. Noi am vrut egalitate, egalitate sa fie. Cei drept, imi fac in general programare din timp, dar se intampla sa am si o urgenta sau sa nu imi poate face programare cand vreau. Ca solutie pentru aceasta problema mi-am achizitionat aparat incalzit ceara. De atunci pot sa stau linistita, stiu ca orice s-ar intampla am o solutie de rezerva.

Neprevazutul poate aparea oricand, oriunde, dar cel mai bine e sa stim cum sa ii facem fata. In functie de preferinta, puteti sa alegeti un incalzitor de ceara de unica folosinta sau unul pentru ceara traditionala, ce poate fi folosita dupa reutilizare ( dupa filtrare ). Cei de la Trandis ne recomanda pentru tratamentul mainilor si picioarelor, incalzitor de parafina. Partea buna a lucrurilor este aceea ca aceste aparate pot fi achizitionate pentru dotarea unui salon de cosmetica sau pot fi folosite si de femei care nu dispun de prea mult timp liber.

Avantajele epilatului cu ceara le stim cu totii, chiar daca la inceput pare dureros, dar privind lucrurile in viitor, avem numai de castigat: sedintele de epilat devin mai rare pentru ca parul se rareste, financiar avem de castigat si confortul nostru este neestimat.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1275,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu