AnaVasilescu.ro - Beauty

A gift consists not in what is done or given, but in the intention of the giver or doer

20180119 gifts

Te-ai gandit oare cat de mult conteaza in munca ta, oriunde ai lucra, sa fii odihnit, linistit si relaxat? Am cunoscut foarte multi oameni care nu au mai auzit de un concediu, in adevaratul lui sens, de foarte multi ani. Randamentul omului la locul de munca este direct proportional cu stare lui. 

Personal am fost o norocoasa cand managera mi-a aprobat trei luni de concediu. M-am intors extrem de relaxata, de linistita si lumea chiar ma intreba ce e cu mine, ce s-a intamplat. Mi-a prins foarte bine toata aceasta perioada in care statusem departe de toata nebunia de la locul de munca, de la scoala. 

Atunci cand te intorci dintr-un concediu si mai ales cand il petreci in afara tarii, multa lume asteapta sa le aduci ceva, cat de mic, de ieftin, dar sa fie din tara respectiva. Ii inteleg, dar eu nu pot sa ofer ceva, decat daca stiu ca persoanei respective chiar i s-ar potrivi acel lucru.

Prietenii nu sunt doi oameni trasi la indigo chiar daca ei se inteleg foarte bine. Cu cateva zile inainte sa revin in tara, fusese ziua unei prietene si cateva zile chiar m-am gandit ce anume as putea sa ii iau. Pentru ca nimic nu se potrivea, am zis ca cel mai bine e sa ii comand ceva ce stiu ca ii place si chiar o auzisem vorbind de asa ceva, cruci crestine argint.

Magazinul Metaphora Bijoux il stiam deja, sunt profesionisti, promti si calitatea produselor lor nu lasa de dorit. Livrarea se face in 1 – 3 zile lucratoare si daca vrei sa beneficiezi de transport gratuit, trebuie sa faci cumparaturi de cel putin 200 lei.

Eu am invatat ca daca imi fac planuri pe termen scurt, nu am cum sa ies in avantaj, asa ca planurile trebuie facute pe un termen mai mare, ca un adevarat manager. Noi insise ne manageriam propria viata si nu trebuie sa lasam pe nimeni in locul nostru sa o faca. Timpul nu este nelimitat si uneori si cele mai mici lucruri necesita timp si produsele comandate vin in punga cadou. In cazul in care produsul comandat nu este conform asteptarilor, ai la dispozitie 30 de zile ca sa returnezi produsul.

Ceea ce am aflat nou, azi, accesand din nou acest magazin, a fost istoria crucilor etiopene. Acest popor a fost convertit la crestinism in secolul al IV-lea. Indiferent de ce alegi sa faci, ai grija sa iti rezervi mereu cateva minute doar pentru tine. Viata e frumoasa cand se masoara in amintiri de neuitat.   

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1177,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu