AnaVasilescu.ro - Beauty

Barbati, uniti-va pentru o cauza nobila! Cea mai buna geanta pentru femeia vietii voastre!

20171111 genti

Hei, asa cum nu exista femeie careia sa nu-i placa gentile si care sa nu aiba macar o duzina de astfel de produse, nu exista barbat in viata caruia sa nu existe cel putin o femeie cu apetitul ei nestapanit de genti cu tot!


Iti aduci aminte cum, cand ceri vara voie sa iesi cu prietenii la o bere (degeaba spui ca tu informezi, nu ceri voie) ea ridica tacticos degetele si spune:
-Ai grija cat stai ca iar imi place o geanta scumpa pe care am vazut-o la mall!
Fiindca eu nu vreau ca voi, sarmanii napastuiti de soarta barbati, sa fiti luati prin surprindere, va informez ca in decembrie (luna cadourilor) 2017, se lanseaza un nou mall online pentru gentiBagsy.ro sau dupa cum bine anticipati o locatie pe care va scrie:”Aici sunt banii dumneavostra!”
Se vor rasfata in vitrine genti de toate marimile, culorile si materialele produse de cele mai cautate branduri din lume. Genti cu maner si genti ce pot fi purtate pe umeri, genti pentru femei scunde si pentru femei inalte, genti pentru femei simple si sofisticate, vor fi adunate laolalta o multime de genti, cum nu ati mai vazut vreodata.
Nu scriu acest material sa va stric cheful de viata sau sa va stea berea in gat si sa injurati printre dinti, ci ca sa va mobilizez pentru o cauza nobila. Fiti voi cu un pas inaintea lor si
1) Inregistrati-va pe Bagsy.ro - cel mai mare mall de genti din Romania, recomandati Bagsy si castigati vouchere cu reduceri de pana la 150 lei!
2) Accesati linkul de verificare cont!
3) Accesati linkul unic de recomandare, actionati in echipa si castigati cu Bagsy: 75 de lei pentru 5 prieteni, 100 de lei pentru 10 prieteni si 150 de lei pentru 20 de prieteni!
Mai departe, fiti capabili sa pastrati un secret, iar cand vor spune cu glas dulce:
-Iubitule, am si eu nevoie de cartea ta de credit ca s-a deschis un mall cu genti, sa ai la indemana voucherul!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1250,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu