AnaVasilescu.ro - Beauty

Arta cere sacrificii, intotdeauna!

20171030 lampa

Urmeaza-ti visele, mergi pana la capat! Stand up and fight! Mi-am dorit sa fiu student Erasmus si am reusit. Este o experienta pe care o recomand cu drag, este o experienta pe care as lua-o de la capat si mai mult de atat, imi doresc ca si copiii mei sa aiba parte de asa ceva, dar toate la timpul lor. Bula de confort iti asigura siguranta, dar are si un aspect negativ, nu iti da oportunitatea sa-ti descoperi limitele tale fizice si psihice. In momentul in care ajungi sa iti testezi limitele descoperi multe abilitati pe care nici nu-ti imaginai ca le stapanesti. De multe ori simti ca esti la capatul puterilor, dar vezi ca poti mult mai mult decat credeai.

Acum sa nu credeti ca totul e lapte si miere. Mereu am spus ca daca nu ai un termen de comparatie, nu ai de unde sa stii daca e bine sau nu.

Sufar dupa personalele mele de incredere din Romania. Acest gand imi revine mereu in minte de fiecare data cand, o persoana care imi seamana dar nu o recunosc, se uita la mine de cate ori trec prin fata oglinzii. Sprancele mele extrem de bine de conturate sunt acum doar o amintire. Aici se rezolva repede, dar ce ma fac cu tenul care a avut de suferit. Incep sa imi anunt prietena din taracare se ocupa de el si imi spune ca are tot ce imi trebuie si se rezolva. Curioasa din fire cum sunt o intreb ce investiti a mai facut pentru ca mereu ma surprinde cu ceva din domeniul cosmeticii.

De data aceasta si-a cumparat o lupa cosmetica. Am ridicat dintr-o spranceana, am stat pe ganduri pentru ca stiam ca are una deja. Se pare ca tacerea mea la auzul acestor cuvinte a fost un strigat pentru ea pentru ca imediat mi-a spus: "Stai, stiu ca iti circula mii de ganduri acum in minte si nu stii pe care sa il alegi, dar aceasta noua lampa mi-o doream demult, nu ti-am mai spus ca sigur ai fi zis.. de fapt nu stiu ce ai fi zis, dar acum am cumparat-o si sunt extrem de mandra, sunt foarte bucuroasa ca o am. Atunci cand ai produse de calitate si lucrurile merg inspre bine". Adevarul e ca eu nu aveam niciun gand. M-a luat prin surprindere si vestea era inca nedigerata. Recunosc ca o mai auzisem vorbind de detaliile tehnice ale produselor pe care le foloseste, dar asta nu insemna ca am si retinut.

Mi-a trimis link-ul de la lupa cosmetica si primul lucru pe care l-am vazut a fost factorul de marire este 3x, pe urma a urmat: piciorul flexibil, inaltimea de.... nu mai conteaza, e mai inalta ca mine cu mult, lampa este dotada cu leduri ce emit o lumina rece si clara, iar cu aceasta lumina se poate observa cel mai mic detaliu al pielii pentru a putea aplica tratamentul cosmetic potrivit. Asta era cireasa de pe tort. Acum vedeam totul intr-o alta lumina. Pasiunea cere sacrificii si o inteleg si mai mult de atat o iubesc.

Ma bucur pentru ea. Nu puteam sa o vad cand imi povestea toate acelea, dar la cat o stiu, avea ochii plini de lacrimi.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1338,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu