AnaVasilescu.ro - Beauty

Cosmeticele Alfaparf, embelma a rafinamentului italian

20171009 Alfaparf Milano

De peste 35 de ani, parul si culorile lui sunt marea pasiune a echipei de specialisti ai companiei de produse cosmetice Alfaparf din Milano, care continua o traditie italiana care dateaza din epoca Renasterii, dupa cum se poate vedea din tablourile lui Tizian. Pentru a obtine acele superbe plete blond-roscate care pot fi vazute la tinerele femei care apar in tablourile marelui pictor renascentist, frumoasele de acum cinci secole recurgeau la proceduri complicate, costisitoare si de durata, pentru ca nu aveau norocul de a dispune de cosmetice de calitate.

Compania a fost fondata in anul 1980 de catre Roberto Franchina si a izbutit destul de repede sa se impuna pe piata italiana. In 1989 a fost lansata linia de sprayuri fixative Semi di Lino Diamante, pe baza de cristale lichide, care protejeaza parul contra umiditatii excesive si a altor factori degradanti, fara a-l ingreuna, iar cu un an mai tarziu au aparut produsele din gama Evolution of the Color. In 1995, Alfaparf a inceput sa-si exporte produsele in Spania, pentru ca apoi sa cucereasca intreaga piata europeana si America Latina. Intre anii 1995 si 1998 au fost deschise filiale Alfaparf in Brazilia, Mexic, Venezuela si Argentina. Dupa ce, in anul 2002, cifra de afaceri a companiei ajunsese la 60 de milioane de euro, in anul urmator Alfaparf a inceput sa exporte in China. Au urmat Tarile Baltice, Balcanii, India, Marocul, Rusia...
Astazi, la fiecare cinci secunde, o femeie de pe aceasta planeta iese dintr-un salon de coafura cu parul tratat si vopsit cu produse Alfaparf, care imbina secularul rafinament italian cu cele mai moderne tehnologii.
In afara de milioanele de clienti individuali, grupul milanez are relatii de afaceri cu peste 300.000 de saloane de coafura din intreaga lume, fabrici in Italia, America Latina si China in care lucreaza aproape 2000 de muncitori si doua laboratoare de cercetari, in care biologi obsedati de frumusetea parului elaboreaza mereu noi formule inovatoare. De asemenea, Alfaparf dispune si de o retea de distributie bine pusa la punct, care satisface exigentele clientilor din peste 80 de tari. Nu lipsesc nici centrele de marketing care studiaza piata din perspectiva exonomica, tehnologica si, nu in ultimul rand, estetica, analizand cu atentie ultimele tendinte in materie de moda si hair-styling.
Alfaparf s-a remarcat datorita unor formule indraznete pentru produsele de hair-styling. Trebuie neaparat mentionate cele 111 de culori si nuante ale gamei Permanent Haircolor, realizata pe baza de acid hialuronic sau vopseaua de par Thermae Spa Color, care are apa termala din izvorul Aqua Santa in compozitie. Nu trebuiesc uitate nici produsele din gama Color Wear, realizata pe baza de extracte din sofran, indigo si tanin, si nici cele din gama Glass Echoes, inspirata din procesul de fabricare al sticlei (un alt domeniu de excelenta al italienilor in Renastere).
Toate aceste produse destinate vopsirii parului sunt sustinute de o gama de produse destinate ingrijirii si regenerarii podoabei capilare : sampoane de restructurare, balsamuri pentru par, seruri pentru tratamente de hdratare a parului uscat si foarte uscat, produse care impiedica patarea pielii cu vopsea, solutii pentru protejarea scalpului si a firelor de par in timpul vopsirii... si cate si mai cate!
Toate aceste frumoasele culori create de Alfaparf si intreaga paleta de nuante cu care acestea sunt imbogatite va sunt oferite cu drag de Esteto.ro!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1306,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu