AnaVasilescu.ro - Beauty

Pe oridinea de zi de afla: manechiura cu geluri uv.

20170731 manichiura

Prietena mea de care va povesteam cu mutatul prin tara are o fetita de trei ani si de cand a ramas gravida, ba chiar de dinainte de a ramane gravida, si-a gasit ocupatie si a lucrat de acasa. Veniturile lucrand de acasa si ale mele care sunt aproape workaholic nu difera prea mult. In ultimul timp are doua mari pasiuni: sa citeasca si isi cumpara carti scumpe si sa isi cumpere geluri uv colorate pentru manichiura. Uneori ma mir cum de are atata energie. Mereu face ceva nou, vrea sa stie cat mai multe. Oare nu cumva i se trage din faptul ca are prea mult timp liber?

Momentan o las sa experimenteze, pe unghiile ei, pe ale prietenelor si cand o sa vad eu ca deja spataneste bine tehnica, o sa ma las si eu pe mana ei. Azi cand am sunat-o ce credeati ca face? Shopping, online bineinteles. A gasit un magazin online de unde isi achizitioneaza geluri uv colorate la preturi foarte bune si de o calitate excelenta. Este vara si varietatea de culori difera si chiar daca e la inceput asta nu inseamna ca exerseaza doar pe o singura culoare. Detine deja o gama variata de culori.

Ea care a studiat piata spune ca preturile pe care le-a gasit la Buymag Cosmetics sunt foarte bune. Aceste "oje" cum im place sa o tachinez au o putere mare deacoperire datorita vascozitatii, chiar si atunci cand este aplicat in strat subtire. Imi spune ca lucreaza foarte usor cu ele indiferent de ce tehnica alege. Cand mi-a spus acest lucru, am avut o pauza in care nu am mai zis nimic, am simtit ca am intrat pe un teren despre care nu stiu nimic si cea mai buna solutie a fost sa tac.

Eu ma bucur cand o vad entuziasmata de ceea ce face, acum aceste geluri uv ii tin atentia captiva, nu este usor sa stai toata ziua buna un copil care alearga nonstop. Cum face fata? Doar ea stie, sau asa cum stiu toate mamele. Ma uit la ea si de  multe ori o invidiez, eu vin de la birou cu zero energie si cuzero chef de a mai inteprinde altceva. Stiu ca trebuie sa schimbacest lucru dar am nevoie de o mana care sa ma impinga de la spate.

20170731 Gel UV color Lila Rossa Neon

Pana una alta ma duc sa ii dau un telefon. Sigur isi cumpara ceva de calitate pentru noua ei ocupatie. Transportul este fix in acest magazin:15 lei pentru provincie, 8 lei pentru Bucuresti si gratis pentru comenzile peste 199 lei. Important de retinut ca timpul de valabilitate este 12 luni de la deschidere.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1447,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu