AnaVasilescu.ro - Beauty

Graviduta si costumul ei de baie

20170729 costum de baie celia

Imi place aceasta vara. Nu a mai fost o vara ploioasa ca anul trecut. Foarte rar, pana acum, s-a depasit indicele de confort termic. Asta este unul din avantajele pe care le ai atunci cand lucrezi intr-o instituie publica, afli detalii "din interior". Pentru mine este o vara suprinzatoare: anul acesta, prietena mea de care ma rugam sa mergem la piscina a plecat la mare, fara mine si am ramas uimita in momentul in care am vazut costume baie gravide pe mamaboutique.ro . Ma bucur sa vad ca exista cineva care le acorda atentia necesara acestor viitoare mame.

De multe ori am vazut femei care isi expun burtica la soare. Nu este un lucru neaparat rau, dar trebuie achizitionat un costum de baie gravide .... special i-as spune eu. Femeia gravida nu este o femeie bolnava, femeia gravida are nevoie de o atentie speciala. Are nevoie de haine lejere, de o palarie mare de soare, de ochelari de soare polarizati. De asemenea are nevoie de un costum de baie gravide pentru aceasta perioada. Isi poate expune burtica la soare daca doreste, ii face cunostinta copilului cu soarele soarelui si cu beneficiile lui. 

Daca nu vrei sa renunti la lejeritate, la confortul in miscari si iti doresti ca pielea ta sa capete acel bronz dupa care ai tanjit tot restul anului, atunci e cazul sa iti alegi un costum de baie din doua piese pentru gravide. Diferenta intre acesta si cel pe care l-ai avut pana acum este aceea ca are o banda speciala care nu iti va deranja burtica, ci va ajuta la sustinerea ei. 

A doua varianta este sa alegi un costum de baie intreg. In functie de personalitatea ta, iti poti alege costumul de baie preferat: negru cu bretele albe pentru contrast, care se incruciseaza la spate, dandu-i astfel rafinament si eleganta, cu buline in stilul retro, colorat cu diverse imprimeuri si chiar in culori nautice. Gravidutele sunt invitate sa-si aleaga costumul pe care il simte cat mai aproape de "ea" , de stilul ei, de personalitatea ei. Costumul intreg este perfect pentru orice tip de activitate acvatica: aerobic, inot sau aquabike. El sustine foarte bine sanii, respunde foarte bine la nevoie uneie femei insarcinate in ceea ce priveste costumul de baie.

Expunerea la soare nu e doar pentru o persoana, ci pentru doi sau trei sau cine stie. Daca va intrebati ce preturi au, va spun ca aceste preturi cum asemanatoare cu cele pentru costumul clasic de baie.

20170729 costum de baie marilyn intreg gravide

Pentru cele care sunt in pana de idei, va puteti inspira ce modele de costume de baie recomanda un site de specialitate. Indiferent de ce va alege nu trebuie sa uite de regulile expunerii la soare: protectie solara, orele benefice pentru a face plaja. Gravidutele au inceput sa se bucure de o atentie cat mai mare in ultimii ani. Mi-au povestit femeie care, atunci cand au fost gravide, au purtat o parte din imbracamintea barbatului, astazi ele au parte de atentia cuvenita. 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1612,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu