AnaVasilescu.ro - Beauty

Totul la control, sub lupa cosmetica

 10072017 lupa.cosmetica

Femeia reprezinta sexul frumos, iar in fiecare femeie exista o armonie unica. In urma cu multi ani o persoana mi-a spus ca poti trece peste orice obstacol care iti apare in cale, totul depinde de atitudine. Cu cat ma gandeam mai mult la aceste cuvinte, cu atat ii dadeam dreptate. Atunci cand o femeie constientizeaza telurile ei si aici intra: aspectul fizic al corpului ei, sufletul si spiritul ei, ea va putea trece peste toate greutatile cu zambetul pe fata fara ca lumea sa stie ce e dincolo de el.

De multe ori am auzit expresia “are ea ceva, dar nu as putea spune ce anume”. Ei bine in spatele acestui lucru sta ascuns mult mister, senzualitate, rafinament, gingasie, bunatate, duiosie si chiar si puterea de a iubi.

Se intampla ca mama natura sa nu fi fost foarte generoasa cu unele persoana,dar in momentul in care aceea persoana detine toate caracteristicile de mai sus, imediat capata o doza ridicata de farmec. Femeia are multe trucuri. Unele sunt evidente, altele nu se spun, dar unul merita impartasit. Pot sa spun cu certitudine e ca atunci cand ea se simte bine in pielea ei, totul se amplifica si totul capata o lumina noua, chiar daca schimbare e una mica.

Lupa cosmetica este lupa pe care orice femeie ar trebui sa o foloseasca. In principiu ele se folosesc in saloane de cosmetica, dar asta nu inseamna ca nu poate fi achizitionata si pentru uz personal. Partea interesanta este ca lumina rezultata nu emita caldura, ceea ce reprezinta un mare beneficiu. Piciorul lupei este foarte stabil, astfel incat se poate pozitiona lupa acolo unde este nevoie. Eu m-am reorientat catre o lupa lampa pe care o pot folosi acasa cu mare usurinta, are o dioptrie de 3x si o inaltime maxima de 60 cm.

Orice femeie este frumoasa, trebuie doar sa stim sa o scoatem in evidenta, sa gasim produsele (atat la propriu cat si la figurat) care ne scot in evidenta si sa le aplicam. Unele sunt evidente, altele au nevoie de lupa si eu stiu deja una de calitate.

Acum stau si ma gandesc, nu cumva fratele meu imi va rapi lampa pentru atelierul lui? Vom vedea.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1372,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu