AnaVasilescu.ro - Beauty

Cum sa obtinem priviri absolut seducatoare

 03072017 gene false mylash my beauty

Titlul ar putea suna prea pompos, dar pentru pasionatele de machiaje romantice, cred ca are logica! Imediat va spun si de ce. Fetele se impart, dupa parerea mea, in trei categorii: fetele baietoase, care adora stilul boyfriend-type si fetele printese, care adopta stilul, ei bine, de printesa si categoria de mijloc, care adopta cate putin din fiecare.

Eu sunt la categoria de mijloc, in viata de zi cu zi ma imbrac casual, lejer, uneori chiar fur din garderoba prietenului cateva tricouri, pe care le imprumut pe termen nedefinit. Dar am si momente in care trebuie sa ma imbrac elegant, sa port tocuri si machiaj in ton.
Dar daca vreau sa arat bine oricand, fara sa renunt la stilul boyfriend, fara sa exagerez cu un machiaj prea strident atunci cand port o tinuta eleganta, eu folosesc genele false. Da, ati citit bine! Cu ajutorul acestor accesorii de make-up, obtin priviri absolut seducatoare, dar si admiratia celor din jur.
In prezent, am in trusa personala gene false mySecret, din gama MyLash Natural – acestea gene false sunt de tip banda si sunt confectionate 100% din par natural sterilizat. O alta recomandare ar mai putea fi gene false myBeauty.
Datorita calitatii ireprosabile, acestea sunt foarte usor de aplicat, se simt confortabil si sunt extrem de rezistente, fiind lucrate si pentru reaplicare. Pentru utilizari ulterioare, insa, este important sa depozitezi genele in cutiuta in care vin, deoarece asa se pastreaza curbura lor si le asiguri igiena corespunzatoare.
Consider ca un mic detaliu, ca aceste gene false, poate sa schimbe un look complet, dar nu ai cum sa iti dai seama de acest fapt, decat daca te convingi singura. Poti sa incerci mai multe modele, de culori si dimensiuni diferite, daca vrei sa obtii privirea seducatoare pe care ti-o doresti.
Foarte important: sfaturile sunt utile, dar ele nu trebuie sa iti influenteze decizia finala! Testeaza, incearca, experimenteaza, apoi revino la alegerea care ti s-a parut ca se pliaza cel mai bine pe stilul tau! Secretul este simplu: poti obtine priviri seducatoare cu ajutorul genelor false potrivite!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1515,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu