Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Beauty

Crema antiacneica - Farmec

 20160221 acnee

Cuvantul acnee trezeste in mintea fiecarui om cel putin o amintire urata. In mintea mea trezeste nenumarate amintiri urate si asta din cauza faptului ca am un ten gras, acneic. Exista statistici care incearca sa ne linisteasca spunandu-ne ca mai mult de 90% din adolescenti vor suferi  la un moment dat de acnee. Ce te faci cand treci de aceasta perioada si observi ca inca te mai confrunti cu aceasta problema?

Medicii dermatologi ne satuiesc sa avem o alimentatie sanatoasa, o igiena zilnica a fetei si sa lasam stresul, probleme la o parte. Cu primele doua pot fi de acord, dar cu ultima nu ma descurc. Si in felul acesta, tot timpul am avut probleme cu tenul meu. Am cerut ajutor echipei Farmec pentru ca ei detin formula Gerovital H3 si sunt supranumiti Gerovital Doctor in Frumusete.

Timp de doua saptamani, am aplicat o singura data pe zi crema antiacneica Gerovtal H3 Derma+. Modul de utilizare recomandat de specialisti era o data sau de doua ori pe zi, pe pielea curatata. M-am bucurat foarte mult ca aceasta crema nu imi ingrasa tenul, nici nu il usuca si e foarte buna atat in perioada de vara cat si iarna. In afara de reducerea acneei, tenul meu este acum mult mai luminos. Ca orice tratament facial pe care il urmati, abia acum dupa 2 saptamani incepe sa se vada rezultatele. Voi continua sa o folosesc pana nu voi mai avea nici urma de acnee. Recomand cu incredere acest produs pentru ca este un produs hipoalergenic, fără parabeni. Crema o puteti achizitiona de pe site-ul Farmec la pretul 38.88 lei si are 50 ml.

In cazul in care vrei ca efectele cremei sa fie vizibile intr-un termen mai scurt, iti recomand sa iti ahizitionezi pe langa aceasta crema si atat gel spumant purifiant cat si baton corector purificator. Incarca-te cu rabdare, aplica tratamentul cu rigurozitate, iar rezultatele vor aparea.

Sfat: nu uitati de hidratare, in orice anotimp! Iti poti alege o crema pe care o poti folosi si ca baza de machiaj.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  Beauty , Farmec
 2450,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."